Bulvių, morkų ir cukinijų blynai

Rupiai tarkuoti, truputį apskrudę – traškančiais krašteliais, su šaukšteliu gaivaus jogurto ir kąsneliu lašišos. Lašiša gali būti tiek sūdyta, tiek rūkyta. Ar gali būti skaniau?

Reikės:
400 g bulvių,
80 g jaunos cukinijos,
80 g morkų,
1 šaukšto krakmolo,
druskos,
pipirų,
2 valgomųjų šaukštų aliejaus kepimui,
100 ml natūralaus jogurto arba grietinės,
100-150 g sūdytos lašišos,
kelių šakelių krapų.

Kaip gaminti
* Bulves ir morkas nuskuskite, sutarkuokite.
* Cukiniją nuplaukite sutarkuokite.
* Visas daržoves sumaišykite, užberkite druskos, pipirų ir užsijokite krakmolą. Viską išmaišykite ir sukratykite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Masę keptuvėje išlyginkite šaukštu. Kiekvieną pusę kepkite po 5-6 min.
* Išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Patiekite karštus su jogurto, gabaliuku lašišos ir krapų šakele.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis