I.Nasidze: laikui nepavaldi kūryba skirta stilingoms asmenybėms

Dizaineris I.Nasidze sukvietė svečius į išankstinės 2013 m. šiltojo sezono kolekcijos pristatymą.

Prancūzų prêt-à-porter mados namų „Irakli“ įkūrėjas, dizaineris Irakli Nasidze pakvietė ponias susipažinti su savo pasauliu. Privačiame renginyje moterys turėjo galimybę pirmą kartą išvysti ankstyvosios 2013 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelius.

DELFI / Šarūnas Mažeika

„Les IRAKLI“ kūriniai yra skirti itin stilingoms moterims, asmenybėms. Šio mados ženklo modeliai pasižymi laikui nepavaldžia kūryba, daugiaformiais deriniais. Pats dizaineris I.Nasidze sako, kad jo kuriama mada yra tarsi taikomasis menas, galbūt dėl to jo drabužius moterys mėgsta visame pasaulyje. 

„Radisson Astorija“ viešbutyje vykusiame renginyje buvo galima išvysti minimalistinio stiliaus kūrinius. Čia vyravo ramių pilkų, rusvų ir įvairių tonų juodos spalvynas, vienas kitas drabužis švietė vaiskiu mėliu. Pavasario ir vasaros kolekcijoje gausu madingų dryžuotų apdarų, ypatingas dėmesys skirtas audinių fakūroms - grublėti reljefiniai paviršiai alsuoja natūralumu ir gamta. 

DELFI / Šarūnas Mažeika

Į parodą susirinkusios viešnios ne tik apžiūrinėjo I.Nasidze kūrinius, bet ir turėjo galimybę įsigyti šio sezono drabužių bei aksesuarų. Stilingi masyvūs paltai, žemės spalvų mezginiai, elegantiškos apykaklaitės iš kailio, bei kailiais apsiūti aukštakulniai sulaukė ekstravagantiškų damų dėmesio.

DELFI / Šarūnas Mažeika

DELFI / Šarūnas Mažeika

Dizainerė Ela Tatarinova (d.) su drauge
Dizainerė Ela Tatarinova (d.) su drauge
DELFI / Šarūnas Mažeika
Paryžiuje savo mados namus įkūrusio dizainerio klienčių rate yra ir garsių bei stilingų Lietuvos moterų. Būtent dėl šios priežasties dizaineris nusprendė, kad išskirtinis jo kuriamų drabužių pristatymas ir paroda privalo įvykti Vilniuje
Dizaineris Irakli Nasidze
Dizaineris Irakli Nasidze
DELFI / Šarūnas Mažeika

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis