Suteik odai gyvybingumo bet kuriuo metų laiku

Sveika oda spinduliuoja vidinį ir išorinį žmogaus grožį bei harmoniją, dovanoja mums gerą savijautą ir puikią nuotaiką. Vis tik daugelis mūsų nors kartą gyvenime susidūrėme su mažesnėmis ar didesnėmis odos problemomis.

Prancūziška kosmetika „L'Occitane“, pasitelkusi tradicijas ir vertybes, suvienijusi jėgas su chemikais, kosmetologais ir dermatologais, pristato efektyvias veido priemones, gebančias įveikti ne vieną veido odos problemą.

„L’Occitane“ veido priežiūros linijos skirtos riebiai, mišriai, sausai ir normaliai veido odai. Produktai yra papildyti turtingais augaliniais komponentais, kurie grąžina odai gyvybingumą, elastingumą, švytėjimą, natūralų odos spindesį, nuramina jautrią odą, o jauninamieji produktai stangrina ir atkuria odos ląsteles. Produktai išsiskiria subtiliais kvapais ir maloniomis tekstūromis.

Šlamutis - stangrumas ir elastingumas
Korsikos saloje augantis šlamutis – tai augalas, kuris net nuskintas nevysta ir vietinių vadinamas amžinos jaunystės šaltiniu. „L'Occitane“ net 4 patentais įrodė ir patvirtino, kad organiniai šlamučiai efektyviai kovoja prieš visus senėjimo požymius: skatina mikrocirkuliaciją, veikia prieš laisvuosius radikalus ir net 6 kartus aktyvina kolageno gamybą. Šlamučių produktai tinka klientams, susirūpinusiems dėl senėjimo požymių. Jaunesnei odai skirti apsauginiai, profilaktiniai produktai, brandesnei – kremai, sugrąžinantys jaunystę.

Reklamos užsakovų nuotr.
Šventagaršvė - drėkinimas ir gyvybingumas
Kremų gamyboje „L‘Occitane“ naudoja augalo ingredientus, kurie reguliuoja vandens pasiskirstymą įvairiuose odos sluoksniuose. Produktai praturtinti aktyviais komponentais, kurie apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir pagerina drėgmės įsisavinimą. Oda tampa gyvybinga, prisotinta drėgme ir natūraliai spindi.

Reklamos užsakovų nuotr.
Taukmedžių sviestas - maitinimas ir apsauga
„L’occitane“ jau prieš daugelį metų pradėjo bendradarbiauti su Centrinės Afrikos, Burkina Faso moterų kooperatyvu, kuris rūpinasi taukmedžių derliumi.
Reklamos užsakovų nuotr.
L‘Occitane mokslinių tyrimų vadovas Jean-Louis Pierrisnard teigia, kad taukmedžių sviestas yra be galo veiksmingas ingredientas, kuris svarbus ne tik odos priežiūrai, bet ir gydymui. Praturtintas vitaminu E, jis maitina, apsaugo ir atstato odą. Taukmedžių sviesto linija puikiai tinka kiekvienam, jaučiančiam odos sausumą ar jautrumą. „L‘Occitane“ formulėse taukmedžių sviestas yra stipriai koncentruotas, o tai suteikia produktams dar didesnį efektyvumą.
Reklamos užsakovų nuotr.

Taigi, nelaukime pavasario - pradėkime odos maitinimu, drėkinimu ir apsauga rūpintis jau dabar!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis