Madingas duetas: ryškūs aksesuarai ir nagų lakas

Nuspalvinkime niūrias vasario dienas sodriais atspalviais! Ryškūs aksesuarai dvelkia pavasariu, o derantis spalvingas lakas paliks neišdildomą dueto įspūdį.

Artėjantis pavasaris – pats metas ryškesniam įvaizdžiui. Po pilkos ir išblyškusios žiemos atnaujinkite garderobą spalvinga puošmena ir ryškesniu nagų laku. Manote, kad spalvoti nagų lakai – pernelyg vaikiška? Drąsiau! Mados pasaulyje amžiaus ribos pamažu nyksta, šiandien ryškių nagų nevengia ir brandesnio amžiaus moterys: Salma Hayek, Halle Berry, Eva Mendes, Heidi Klum ir kitos. Džiaukitės gyvenimo akimirkomis ir skleiskite optimizmą sodriomis spalvomis!

Heidi Klum
Heidi Klum
Reuters/Scanpix

''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
Reuters/Scanpix

Šįmet madingos įvairios rausvos, raudonos ir oranžinės kombinacijos. Šios spalvos aktyvios, stiprios, tačiau puikiai dera bendroje kompanijoje – tai iššūkis bebaimėms mados gerbėjoms. Jei turite raudoną arba avieičių spalvos rankinę, prie jos šauniai atrodys ugniniai nagai, ypač jei rankoje laikysite delninę. Jei rankinė oranžinė, tiks ir švelnesnio rausvo, ir fuksijų atspalvio nagai. Įkvėpimo aksesuarų ir nagų lako deriniams semkitės iš gamtos pasaulio, pavyzdžiui, gėlių ar paukščių spalvyno.

RIA/Scanpix

Rankinė
Rankinė "Emporio Armani", nagų lakai "Butter London" ir "Lancome" (gamintojo archyv. nuotr.)
DELFI montažas
Gabriella Wilde
Gabriella Wilde
Mavrixonline/Scanpix

"J.Mendel"
AFP/Scanpix

Rankinė
Rankinė "s.Oliver", nagų lakai "Nordstorm" (gamintojo archyv. nuotr.)
DELFI montažas

Stilingai atrodys spalvingi aksesuarų deriniai, nevenkite kontrastų, jie įvaizdžiui suteikia charizmos, išskirtinumo. Išbandykite raudonos ir žalios derinį – tai ypač gyvybinga sąjunga, jei nedrąsu, ieškokite subtilesnių atspalvių, pavyzdžiui, raudoną pakeiskite burgundiško vyno, o žalią išmainykite į smaragdinę. Derindamos skirtingų spalvų aksesuarus ir nagų laką, galėsite vieną spalvą prigesinti, o kitai suteikti pagrindinį vaidmenį. Svarbu, neperlenkti lazdos renkantis apdaro spalvą, lai ji būna neutrali, tuomet aksesuarai ir ryškesni akcentai atsiskleis visu grožiu.

''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
AP/Scanpix

Kim Hee
Kim Hee
Mavrixonline/Scanpix

Sodrus mėlynos, geltonos ir mėtų atspalvio derinys toms, kurios trykšta optimizmu ir gera nuotaika. Kuklesnė ir subtilesnė alternatyva – garstyčių, violetinės ir dangaus atspalvių variacijos.

Rankinė
Rankinė "s.Oliver", nagų lakai "NARS" ir "Butter London" (gamintojo archyv. nuotr.)
DELFI montažas
RIA/Scanpix
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
''Dsquared 2'' 2013-2014 m.
Reuters/Scanpix
Rankinė ir apyrankė
Rankinė ir apyrankė "Mango", nagų lakai "NARS" (gamintojo archyv. nuotr.)
DELFI montažas

Iš tendencijų nesitraukia metalu žėrintys nagai, tokius vis dar demonstruoja garsenybės ant raudonojo kilimo. Aukso ar sidabro atspalviu nulakuoti nagai įspūdingai atrodys prie masyvių metalinių papuošalų. Jei metalinius aksesuarus mėgstate, o tokie nagai atrodo per įmantriai, pasižvalgykite kakavos, rusvų ar pudros atspalvių nagų lako.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Reuters/Scanpix
Batai
Batai "Hugo Boss", diržas "Mango", nagų lakas "Dior" (gamintojo archyv. nuotr.)
DELFI montažas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis