Kaip pasiruošti pavasario šventėms - naujausiame „Mano namų“ numeryje

Temos, kuriose pasakojama, kaip šv.Velykos papuošti namus, kokį paruošti šventinį stalą, sudaro tik labai mažą žurnalo dalį...

Žurnalas "Mano namai"
INTERJERAS/GEROS IDĖJOS

Faktūrų ir spalvų žaismas baltoje ervėje
Naujos statybos name palėpės tipo butui kurti pritaikyta santūri moderni stilistika, erdvės dekoruotos balta spalva, praskaidrinta ryškiais akcentais, o jauki nuotaika sukurta skirtingomis faktūromis.

Antrasis būstas: universalumo ir funkcijos derinys
Tai – tarsi butas-viešbutis, kur svarbiausia estetiška, patogi erdvė bei komfortiška poilsio atmosfera. Todėl kurdama interjerą naujos statybos name įrengtame nedideliame bute architektė stengėsi derinti universalius dekoravimo principus ir funkcionalius sprendimus.

Žurnalas "Mano namai"
Lengvi klasikos akcentai
Standartinė naujos statybos buto erdvė paversta išskirtine ir elegantiška, pritaikius klasikinės stilistikos elementus – sienų lipdinius, raižiniais puoštus baldus, šiam stiliui būdingą rombo formą, solidžių spalvų tekstilės aksesuarus.

STILIAUS PAIEŠKOS
3 valgomieji: nuo klasikos iki moderno

Žurnalas "Mano namai"
Rokoko: stilius, sukurtas iš detalių
Truputį mistiškas, nerūpestingas, erotiškas, žaismingas ir puošnus, dievinantis malonumus ir komfortą, šlovinantis jaunystę... Visa tai – rokoko, prieš tris šimtmečius atsiradęs Interjeras dekoravimo stilius.

PIRKĖJO GIDAS
Paukščio įvaizdis aksesuaruose
Kiaušinių indeliai
Kambarinių augalų vazonai

DAIKTAI IR STILIUS
Pinti daiktai: buvo egzotiški, tapo įprasti
Ruoštis šventei – didelis malonumas!

Nelaukite kovo pabaigos, pamažu puoškite namus ir pratęskite pasiruošimo Velykoms malonumą. Kai yra laiko, kyla daugiau idėjų ir atsiranda progų jas įgyvendinti.

NAMŲ VIRTUVĖ
Tobula forma, unikalus turinys
Ne tik senovės išminčiai manė, kad kiaušinis yra visko pradžia. Mitybos specialistų teigimu, tai – unikalios maistinės sudėties gamtos kūrinys, kulinarai jį laiko labai įvairiapusiu produktu. Ir visi jie teisūs...
Velykų stalas – dangiško džiaugsmo simbolis

Žurnalas "Mano namai"
GĖLĖTI NAMAI
9 idėjos, kaip sukurti pavasarišką nuotaiką
Žurnalas "Mano namai"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis