R.Piekautaitės kolekcija – veržliai asmenybei

Šiltasis metų sezonas – nauja pradžia ir savotiškas atgimimas, leidžiantis išsivaduoti iš melancholiškų nuotaikų ir sunkių drabužių. Pavasarišku renesansu mėgautis ragina ir dizainerė R.Piekautaitė.

2013 metų pavasario ir vasaros kolekcijoje nevaržomu vitališkumu trykšta atsinaujinimo ir laisvės idėja. Ramunės Piekautaitės kuriamas moters įvaizdis triukšmingame miesto fone žavi savo energija ir veržlumu. Aukšti minties užmojai, platūs rankų mostai, skriejantys žingsniai – tokiai veržliai asmenybei reikia drabužių, kurie jos neribotų.

R.Piekautaitės kolekcija
R.Piekautaitės kolekcija
Organizatorių archyvas

Dizainerė iš sustingusio klasikinio stiliaus šiam pavasariui prikėlė baltas palaidines bei marškinėlius – naujame įvaizdyje jie atsiskleidžia kaip madingi ir geidžiami elementai. Judesių nevaržančioms palaidinėms, taip pat sluoksniškoms suknelėms parinkti lyg šydas lengvos medvilnės, šifoninio šilko, trikotažo audiniai.

R.Piekautaitės kolekcija
R.Piekautaitės kolekcija
Organizatorių archyvas

Išskirtinį įvaizdžio charakterį pabrėžia maxi ilgio sijonai bei itin plačios kelnės, vilnijančios rusvais pasteliniais bei karališkos mėlynos tonais. Drabužių konstrukcijos byloja apie laisvės pojūtį, o kruopščiai apgalvoti kirpimo, apdailos niuansai, besiskleidžiantys gaiviame pasteliniame bei akį traukiančios mėlynos ir raudonos spalvyne, rūbą paverčia unikaliu ir išsiskiriančiu.

R.Piekautaitės kolekcija
R.Piekautaitės kolekcija
Organizatorių archyvas

Moteriai laisvė – ir efemeriškumo pojūtis, tad nežemišku komponentu šioje R.Piekautaitės kolekcijoje tampa prailgintos klostuotos palaidinės, derinamos su elegantiškais vidutinio ilgio sijonais bei įvairių ilgių jausmingos, daugiasluoksnės laiptuotos šifono suknelės.

Platėjančių kelnių paaukštintu liemeniu ir elegantiškų baltų palaidinių, gaubtos formos sijonų su masyviomis kišenėmis bei lengvučių ilgarankovių marškinių, ypač – suknelių ir sijonų su prigludusiomis kelnėmis deriniai įsilieja į charizmatišką įvaizdį. Jį užbaigia detalės: liemenį apjuosiantys platūs vientisi diržai arba dvigubų ar trigubų siauresnių kompozicija ir abejingų nepaliekanti metalizuotos tekstūros avalynė. 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis