Scenos primadonų grožio paslaptis slypi mažame indelyje

Operos primadona N.Kazlaus gerbėjus stebina ne tik stebuklingu balsu, bet ir iš tolo švytinčiu veidu. Dėl lygios, skaisčios odos dainininkė atrodo gera dešimčia metų jaunesnė. Išpuoselėta bei sveika oda džiaugiasi ir žinoma aktorė Aldona Vilutytė. Kur slypi scenos primadonų grožio paslaptys?

„Kai manęs klausia, kodėl veidas švyti, esu linkusi kalbėti apie vidinį spindesį – laimę. Tačiau prie mano paslapties prisideda ir Lietuvoje pastebėtos nuostabios kosmetikos priemonės“, – atskleidžia Nomeda Kazlaus.

„Prieš kelerius metus atradau rankų darbo kosmetiką „Ambroozija“. Atvežti šių stebuklingų priemonių neretai prašo kolegės užsienyje. O Lietuvoje dažna nustemba, kad čia gaminama tokia puiki ekologiška kosmetika“, – pasakoja N.Kazlaus.

Veido aliejus
Veido aliejus "Ambroozija"
Gamintojo nuotr.

Grožio ritualas
Pasak dainininkės, ši kosmetika labai lengva: „Ji ne tik neapsunkina odos, bet ir maitina. Be to, tai ekonomiškos priemonės, man patinka, kad pakuotės nedidelės – juk natūralūs kremai galioja 3–4 mėnesius, tad toks sprendimas gelbėja.“ Nomeda prisipažįsta pamėgusi ir veido kaukę su spirulinos dumbliu: „Užsitepusi šią kaukę atrodau kaip Šrekas, bet nusiplovusi – kaip princesė.“

Lūpų balzamas
Lūpų balzamas "Ambroozija"
Gamintojo nuotr.

Pamėgo drėkiklius
Ištikima rankų darbo kremus siūlančios kosmetikos gerbėja ne pirmus metus save vadina ir šios bendrovės veidu tapusi aktorė Aldona Vilutytė.

„Televizijai garsindama filmus, daug laiko praleidžiu uždaroje patalpoje, paskui vaidinu spektakliuose, o scenoje apie gryną orą taip pat galiu tik pasvajoti. Veidui verkiant trūksta drėgmės, išsigelbėjimu man tapo hidrolatai – intensyvūs drėkikliai, padedantys tvarkytis su odos bėdomis. Nuolat jais purškiuosi, gal net daugiau, negu reikia“, – juokiasi aktorė.

„Labai patinka ir veido prausiklis su gasulo moliu. Labai! Negaliu naudoti įprastų prausiklių, mano oda ypač jautri, per dvidešimt darbo metų išvarginta grimo, kuris anksčiau, ne paslaptis, nebuvo geros kokybės“, – neslepia A.Vilutytė.

Jokios chemijos
„Ambroozija“ (pasak graikų mitų, ambrozija – nemirtingumą teikiantis dievų maistas) – tai gyva rankų darbo kosmetika, kurią siūlo draugės Jurgita Sėjūnaitė ir Nomeda Teiten. Gamintojos įsitikinusios: pelnyti klienčių simpatijas padėjo ne tik išskirtinis dėmesys įvairiems moterų poreikiams, bet ir atsakingas požiūris į naudojamas žaliavas. „Klientėms siūlome gyvą kosmetiką, kurioje tikrai nėra nė lašo chemijos!“ – pasakoja  J.Sėjūnaitė.

Kūno pienelis
Kūno pienelis "Ambroozija"
Gamintojo nuotr.

Profesionali kosmetologė Vilma Vaitulionytė priduria: „Dirbame bendromis jėgomis. Merginos konsultuojasi, kaip pasiekti geriausią rezultatą, ir gamina kosmetiką, o aš mokau prižiūrėti odą. Juk liūdna, kai moterys, įsigijusios gerų natūralios kosmetikos priemonių, netaisyklingai jas vartoja, o paskui sako: „Man kenkia.“

Vadina stebuklu
V.Vaitulionytė neslepia, kad vartojant „Ambroozijos“ kremus reikia padirbėti: veidą valyti, kartais nušveisti, papurkšti hidrolatu, tik paskui maitinti. Tai aiškinama gamintojų kartu su kosmetologe rengiamose pamokėlėse, nes prasidedant pavasariui labai svarbu atgaivinti per žiemą pailsusią odą. Kosmetologės manymu, tinkamai parinkti gaminiai gali tapti tikru stebuklu.

Sviestas kūnui ir veidui
Sviestas kūnui ir veidui "Ambroozija"
Gamintojo nuotr.

Kosmetikos prekių „Ambroozija“ rasite Vilniuje, Totorių g. 7–1.

Grožio ritualų salelę „Ambroozija“ rasite Vilniaus Centrinėje Universalinėje parduotuvėje, Konstitucijos pr.16, antrame aukšte

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis