Šveitimas: lyg naujai atgimusi oda

Bėgant metams, mūsų oda atsinaujinti pajėgia vis mažiau, ypač jos pajėgumai mąžta po 40 metų. Atjauninti odą padės šveitimas, jeigu procedūros bus reguliarios, ji taps gyvybinga ir švytės.

Odos šveitimas – paplitęs ir saugus dermatologinis odos priežiūros būdas, kurio nauda žinoma nuo antikos laikų: po maudynių asilės piene Kleopatros oda tapo lygesnė dėl jame esančios pieno rūgšties. Odos šveitimu pašalinamas viršutinis epidermio sluoksnis, stimuliuojama medžiagų apykaitą ląstelėse, todėl oda atsinaujina ne tik paviršiuje, bet ir iš vidaus.

Kokia tai priemonė – odos šveitiklis? Juo vadinamas cheminis tirpalas, kuris pašalina nuo odos negyvas ląsteles veido, kaklo, iškirptės srityse. Taip mažinamos smulkios raukšlės, naikinamos pigmentinės dėmės ir saulės padaryta žala, atkuriamas elastingumas, atgaivinama ir lyginama papilkėjusi oda, gydoma aknė. Nušveista oda labiau spindi, tampa švelnesnė, glotnesnė, susitraukia poros, išsilygina spalva. Šie pokyčiai išryškėja po 3–5 procedūrų.

Gamintojo nuotr.

Odos šveitimo priemonė "Glykopeel", www.filorga.lt

Taigi, kokie pojūčiai laukia atliekant šveitimo procedūrą? „Laboratories Filorga“ siūlo švelnų šveičiamojo odos gydymo metodą su cheminio šveitiklio „Glykopeel“ pagalba. Tai yra 4 etapų cheminis paviršinis dermatologinis odos šveitiklis, kurį naudojant, priešingai nei kitus tradicinius šveitiklius, oda nepajunta staigių pH svyravimų. Todėl „Glykopeel“ veikia tikrai švelniai, rezultatas yra ne tik greitas, bet ir akivaizdžiai malonus.

Šiuos šveitiklius galima kombinuoti su kitomis odą jauninančiomis procedūromis – audinių užpildais ar mezoterapija. O visa tai suderinus, pasiekiamas žymiai efektyvesnis rezultatas, nei jas atliekant atskirai. Ir, svarbiausia, visa tai pajusime jau po pirmojo apsilankymo pas specialistą, visiškai nesibaimindami, jog patirsime pašalinį poveikį ar tam tikras reakcijas. Todėl jau kitą dieną pro procedūros jausimės patraukliai ir galėsime grįžti prie savo kasdienės veiklos.

Odos šveitimo priemonė
Odos šveitimo priemonė "Glykopeel"
Gamintojo nuotr.

Odos šveitimo priemonė "Glykopeel", www.filorga.lt

Be to, svarbu žinoti, kad visi vienos kompanijos produktai veikia sinergiškai, t.y. aktyvuoja vienas kito veikimą ir dėl to gaunamas rezultatas yra akivaizdus. Būtent išskirtinė „Glykopeel“ formulė, į kurią įeina 18 veikliųjų medžiagų ir sukuria sinergijos efektą, kuomet užtikrinamas ne tik greitas ir ilgalaikis poveikis senėjimo požymiams – nelygumams, blyškumui. Šveitiklio cheminė sudėtis leidžia ir jauninti odą, padeda koreguoti raukšles, pigmentines dėmes. Šis efektas – švelnus, o jį duoda papildomos raminančios medžiagos ir vaistažolių kompleksai. Visa tai yra būtina suteikti mūsų odai, kuomet ją nušveičiame. Taigi, pirmasis grožio žingsnis po žiemos – palepinti pavargusią, papilkėjusią ir stangrumą praradusią mūsų odą.

Užsakymo nr.: PT_60905123

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis