Kaip greitai ištaisyti grožio nesėkmes?

Kartais pasitaiko grožio bėdų, kai nudažytos blakstienos sulimpa, išryškėja dezodoranto dėmės ant drabužių ar spalvingos lūpos praranda kontūrą. Keli patarimai padės greitai ištaisyti šiuos ir panašius nesklandumus.

Sulipusios blakstienos
Ką daryti, kad blakstienos nesuliptų ir ant jų nesusidarytų tušo gumulėlių? Dažydamos blakstienas keliais sluoksniais nelaukite, kol pirmasis išdžius. Blakstienoms sulipus, atskirkite jas specialiomis šukutėmis, galite naudoti išplautą ir nusausintą pasibaigusio tušo šepetėlį. Jei tušas išdžiuvo, o ant blakstienų matote jo gumulėlius, peršukuokite blakstienas šepetėliu, pamirkytu makiažo valiklyje. 

Per daug kvepalų
Jei užsipurškėte per daug kvepalų ant odos, jų asikratyti padės frotinis audinys. Frotiniu rankšluostėliu patrinkite vietą, kurioje padauginote aromato, toks audinys greitai ir efektyviai sugers kvapą. Jei vis dar jaučiate per sodrų aromatą, odą patrinkite muiluotu audiniu, svarbu, kad muilas būtų bekvapis.

Prigludę plaukai
Jei plaukai prigludo, atrodo lyg priploti ir neturite laiko ištrinkti galvos purinamuoju šampūnu bei kondicionieriumi, naudokite specialų purškiklį. Palenkite galvą žemyn, iššukuokite plaukus nuo šaknų iki galiukų ir papurškite purinamąja priemone. Tuomet atverskite galvą atgal ir pasklaidykite plaukus rankomis, kad šukuosena įgautų apimties.

Dezodoranto žymės
Dauguma dezodorantų palieka šviesias žymes ant drabužių, ypač jos išryškėja tamsiame audinyje. Jei taip nutiko, išgelbės drėgnos servetėlės, jomis greitai nuvalysite nemalonias žymes. Ieškokite kompaktiškų servetėlių pakuočių, pavyzdžiui, skirtų kelionėms, tokios neužims daug vietos rankinėje ir pravers užklupus grožio bėdoms.

Išsiliejęs lūpdažis
Kai lūpdažis ar blizgis išsilieja ties krašteliais, paryškintos lūpos praranda aiškią formą ir atrodo netvarkingai. Vizažistai pataria išsiliejusį lūpdažį paslėpti maskuokliu. Maskuokliai – tai tarytum pudros pieštukai, jų yra įvairių konsistencijų, tirštesnių ar skystesnių. Tokiu ne tik greitai pakoreguosite lūpų kontūrą, bet ir nesunkiai užmaskuosite patamsėjusius paakius ar kitus odos trūkumus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis