Stilinga laisvalaikio apranga pranašauja nuotaikingą pavasarį

Nepriekaištingos kokybės ir prestižinių drabužių bei aksesuarų linija prasidėjo nuo teniso marškinėlių, paženklintu žaliu krokodilu. Šiandien tai vienas garsiausių ženklų, kuris kviečia apsilankyti naujoje erdvėje.

Duris atvėrė pirmasis Lietuvoje prancūziškas prabangių drabužių, aksesuarų ir avalynės salonas „Lacoste“. Naujasis salonas klientams iš visos Lietuvos ir kaimyninių valstybių siūlo itin platų vyriškų prekių asortimentą. Stilingų laisvalaikio prekių naujajame salone sau rasti gali ir moterys.

"Lacoste"
Gamintojo nuotr.
"Lacoste"
Gamintojo nuotr.

1929 metais teniso žvaigždė, septyniskart „Grand Slam“ turnyrų nugalėtojas JAV, Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje, Jean René Lacoste teniso aikštelėje pasirodė su savo paties kurtais teniso marškinėliais, kuriuos puošė žalio krokodilo logotipas. René Lacoste fanų buvo pravardžiuojamas krokodilu, dėl savo nuožmaus žaidimo stiliaus. Po kelių metų, 1933-aisiais, susipažinęs su prancūzijos tekstilės magnatu André Gillier, René Lacoste įkurė garsiausią pasaulyje teniso ir laisvalaikio drabužių įmonę “Lacoste”.

"Lacoste"
Gamintojo nuotr.

„Visiems jau esamiems bei būsimiems „Lacoste“ mylėtojams pasiūlysime itin platų laisvalaikio ir dalykinių drabužių asortimentą. Norintys galės įsigyti viską nuo riešinių iki paltų.“, – kalbėjo AB „Lėvuo“ generalinis direktorius, Deimantas Dalibogas.

"Lacoste"
Gamintojo nuotr.

„Simboliška, tačiau kaip tik mūsų salonui atveriant duris, visame pasaulyje „Lacoste“ pradės švęsti savo įmonės įkūrimo 80-metį. Ta proga mūsų parduotuvės asortimentas vėlyvą pavasarį bus papildytas jubiliejinės linijos, išskirtiniais, riboto kiekio gaminiais. Be abejonės, visų pirma bus galima įsigyti įvairiausių spalvų garsiųjų „Lacoste“ marškinėlių, kuriuos taip vertina teniso profesionalai, mėgėjai ir šio sporto fanai. Nenuskriausime ir moteriškosios auditorijos dalies – stilingai laisvalaikiui pasipuošti galės ir jos“, - pasakojo „Lacoste“ prekės ženklo vadovė Lietuvoje, Ieva Sabaliauskienė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis