„Kino pavasaryje“ stilingiausia – V.Bičkutė

Artėjant savaitgaliui tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“ gerbėjus sukvietė į iškilmingą uždarymo vakarą. Renginio metu buvo pristatyta metų kino aktorė, ja tapo Valda Bičkutė.

Šįmet 18-asis „Kino pavasaris“ paskelbė tris nominantes, kurios pretendavo tapti metų kino aktore: Jurga Jutaitė, Severija Janušauskaitė ir V. Bičkutė. Pastaroji ir buvo pripažinta geriausia, atsiimdama apdovanojimą V. Bičkutė atskleidė, kad prieš eidama į sceną ar filmavimo aikštelę vadovaujasi 3 vertybėmis – meile, tikėjimu ir viltimi. Pasak jos , šios vertybės praturtina asmenybę, o skleidžiamos kitiems, grįžta ir pačiam. Švenitiniame vakare Valda atrodė lyg tikra Paryžiaus dama, jai atitekęs prizas – kelionė į šį meilės miestą. Aktorė pasipuošė subtilia retro stiliaus suknia, o lūpas paryškino sodriu raudoniu.

Aktorė Valda Bičkutė
Aktorė Valda Bičkutė
DELFI / Tomas Vinickas

„Kino pavasario“ uždaryme pasirodė gausus būrys kultūros ir pramogų pasaulio atstovų. Juodos spalvos elegancijai pasidavė aktorės J. Jutaitė bei Gražina Baikštytė. Buvo ir viešnių, pasidabinusių margintomis ar ryškiaspalvėmis sukniomis. Mados žinovės dizainerės Laura Dailidėnienė ir Julija Janus vilkėjo tamsius trikotažinius apdarus, dauguma vakaro svečių atrodė kasdieniškiau.

Aktorė Jurga Jutaitė
Aktorė Jurga Jutaitė
DELFI / Šarūnas Mažeika
Dizainerė Laura Dailidėnienė su vyru Viktoru
Dizainerė Laura Dailidėnienė su vyru Viktoru
DELFI / Tomas Vinickas

Iškilmingame renginyje buvo paskelbti ir kitų nominacijų laimėtojai. Kino kritiko Sauliaus Macaičio apdovanojimas atiteko juostos „No“ kūrėjui Pablo Larrainui. Geriausia trumpametraže juosta tapo filmas „Švilpukas“ (Gwizdek / The Whistle). Žiūrovų simpatijas pelnė filmas„Berniukai žaidžia buzkaši“ (Buzkashi Boys)". Konkursinės programos apdovanojimą gavo filmas „Nenustok šypsotis“ (Gaigimet / Keep Smiling).

Įvertinkite festivalio ''Kino pavasaris'' svečių stilių fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis