Madingiausi pavasario pynimai

Nors kasos ir įvairiausi pynimai buvo madingi ir praėjusį pavasarį, šįmet jie dar populiaresni. Kokias pintas šukuosenas pateikia garsūs mados namai naujausiose kolekcijose?

Kasa
Kasos anaiptol nėra tik mokinukių šukuosena, šį sezoną jos ypač madingos. Mados namai „Valentino“ siūlo plaukus supinti į vieną kasą ir ją nešioti permestą per šoną. Jei viršugalvį perjuosite kaspinu, pabrėšite šukuosenos romantiškumą. Taip pat madingos šiek tiek netvarkingos, tarytum išpašytos kasos. Tokios valiūkiškos pynės tinkamos ir ilgaplaukėms, ir trumpaplaukėms.

''Valentino''
''Valentino''
Sipa/Scanpix
Diane Kruger
Diane Kruger
AFP/Scanpix

Bohemišką pavasario šukuoseną pasiūlė mados namai „Rodarte“. Plaukų stilistai supynė kaseles ties smilkiniais ir nugaroje jas susuko į savotišką rožę.

''Rodarte''
''Rodarte''
Sipa/Scanpix

Pintas kuodas
Pintus kuodus dizaineriai išskyrė į dvi grupes – šventiškus ir kasdienius. Kasdieniškesni kuodai formuojami iš supintų ir pakaušyje susuktų kasų. Kai norisi šventiškesnio ir įspūdingesnio rezultato, plaukai sušukuojami į viršų, o tuomet rezgamos įvairios pynės iš kelių kryžmai supintų kasų.

''Badgley Mischka''
''Badgley Mischka''
AFP/Scanpix
Nicole Kidman
Nicole Kidman
AFP/Scanpix

Pinta karūna
Pintą karūną išgarsino ukrainiečių politikė Julija Tymošenko, pradėjusi pintis kasą, kuri vyniojama aplink galvą, J. Tymošenko neliko nepastebėta mados pasaulyje. Netrukus jos įvaizdį savo kolekcijose ėmė interpretuoti įvairūs kūrėjai. Šiandien ši šukuosena vėl grįžo ant podiumų, tačiau madingas šiek tiek netvarkingas pynimas, tokią etnostiliaus šukuoseną siūlo mados namai „Alice & Olivia“.

Julija Tymošenko
Julija Tymošenko
Reuters/Scanpix

Atvirkštinę pintą karūną pateikė dizainerių duetas „Viktor & Rolf“, jie kasas pynė ir raizgė pakaušio apačioje. Tai tvarkingesnė ir ne tokia ekstravagantiška šukuosena, tinkama ne tik laisvalaikiui, bet ir darbo aplinkoje.

''Viktor & Rolf''
''Viktor & Rolf''
Sipa/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis