Naujas „Mano namai“ numeris - apie pavasario permainas bute ir sode

Žurnalo „Mano namai“ balandžio numeryje rasite tris įdomius interjerus: modernaus lofto, jaukaus buto Nidoje ir romantiško stiliaus – Vilniuje. Apie kilimų dizainą ir jo svarbą interjere numerio puslapiuose aiškina kilimų dizainerė Rūta Būtėnaitė. Rubrika „Stiliaus paieškos“ pristato tris skirtingus prieškambarius, jų baldus ir aksesuarus. Apsilankysite dizainerio, baldų kūrėjo Tomo Jasiulio kūrybinėse dirbtuvėse. „Namų virtuvėje“ šį kartą sūriai ir patiekalai iš šio produkto. Sezono aktualijos – sodai ir gėlynai. Pradedame spausdinti botanikės Teresės Jokšienės parengtą medžiagų ciklą apie tai, kaip kas mėnesį keičiasi sodas, kiemas, gėlynai.

Žurnalas "Mano namai"

INTERJERAS/GEROS IDĖJOS

Įstrižai
Dviejų aukštų erdvėje įrengtas taisyklingos formos stačiakampis paverstas modernia, stilinga ir patogia gyvenamąja erdve, kurios planavimo problemas padėjo išspręsti neįprastas komponavimo įstrižai principas.

Santarvė su aplinka
Unikali aplinka reikalauja ypatingų sprendimų. Nidoje įrengtas poilsiui skirtas butas, iš kurio terasų atsiveria įspūdingi Kuršių marių ir pajūrio kopų vaizdai, suprojektuotas taip, kad niekas netrikdytų ramaus poilsio išskirtinėje Lietuvos vietoje.

Standartą slepia romantiškas įvaizdis
Projektuojant rekonstruojamo dviejų kambarių buto interjerą buvo stilistiškai pakeista šiuolaikiška standartinio tipo erdvė: skaidrumo pojūtį jai padėjo sukurti baltas koloritas, o jaukumo ir romantikos suteikė Provanso stilistikai būdingi elementai.

PIRKĖJO GIDAS
Etnoaksesuarai
Komodos su kojelėmis
Daiktadėžės
Moderni virtuvė: dvejopas pasirinkimas

Žurnalas "Mano namai"
Sūrio gurmanams
Sodo įrankiai

DIZAINO PAMOKOS
Kilimas, kurį noriu matyti kasdien!

Žurnalas "Mano namai"
Kaip kambaryje įkomponuoti kilimą, kad jis sujungtų tarsi pabirusias erdvėje interjero detales į vieningą visumą, taptų patalpos akcentu, kurtų ypatingą namų atmosferą, pataria kilimų dizainerė Rūta Būtėnaitė.

KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS
YASIULIS: detalės estetika

Žurnalas "Mano namai"
„Kurdamas interjerą ar projektuodamas baldą pirmiausia galvoju apie atskirtos detalės estetiką ir funkciją, nes iš jų susideda objekto visuma“, – sako profesionalus dizaineris Tomas Jasiulis, pakvietęs mus apsilankyti savo kūrybinėse dirbtuvėse.

STILIAUS PAIEŠKOS
3 prieškambariai:pirmasis įspūdis apie namus

Žurnalas "Mano namai"
Dekoruojant šią zoną svarbu ne tik išsirinkti praktiškus, funkcionalius baldus bei aksesuarus, bet ir priderinti juos prie bendro erdvės stiliaus bei spalvų konteksto.

SAVAITGALIO POKYČIAI
Tokios komodos neturi niekas

Kai patys atnaujiname baldus, nušauname ne du, bet visus tris zuikius: ne tik sutaupome pinigų, ne tik džiaugiamės pokyčiais namuose, bet ir suteikiame interjerui išskirtinio originalumo. Juk tokio baldo niekas neturi, nes parduotuvėje jo nenusipirksi: tai – autorinis darbas!

PRAKTIŠKI SPRENDIMAI
Ne tik balandis švaros mėnuo

Kas savaitę tvarkyti namus iš pagrindų dažnai neturime nei laiko, nei jėgų. Ypač dabar, kai prasideda savaitgalio kelionės į užmiesčio valdas – sodybas ar sodus. Bet štai kaip tik iš ten grįžus labai norisi namus rasti nesujauktus ir tvarkingus.

NAMŲ VIRTUVĖ
Universalusis produktas

Tai, žinoma, sūris. Jis sukuria ar pakeičia patiekalų skonį ir vaizdą, o kartais net išgelbėja valgį, paslėpdamas šiokias tokias nuodėmes ir technologines ruošybos klaidas.

Vertinantiems sūrį!
Sūris – vienas nuostabiausių žmonijos atradimų. Dažniausiai su juo prasideda diena – įprastas sumuštinis prie kavos. Tačiau šis produktas gali tapti puikiu patiekalu sumanių kulinarų rankose, o išskirtinių sūrių rinkinys – gurmanišku desertu.

SEZONO AKTUALIJOS
Balandis: kaip atgimsta pavasario sodas

Nuo šiol kiekviename žurnalo numeryje drauge stebėsime, kaip kas mėnesį keičiasi botanikės Teresės Jokšienės sodas, kaip atsiskleidžia nepakartojamas vis naujų, dar nematytų žiedų ir lapų žavesys.

GĖLĖTI NAMAI
Tulpės: neblėstantis susidomėjimas ir permainingos mados

Žurnalas "Mano namai"
Pavasaris – puikiausias metas suplanuoti rudeninį tulpių sodinimą, nes tik dabar galima pasigrožėti jų žydėjimu, išsirinkti didžiausią įspūdį padariusias veisles, pamatyti, kaip atrodo gėlės realybėje, o ne reklaminiuose kataloguose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis