Apie ką lovoje nereikėtų kalbėti...

Viena iš vietų, kur miršta meilėlova. Taigi, pateikiame sąrašą frazių ir veiksmų, kurių neturėtų būti jūsų intymiausioje aplinkoje.

1. Kritikuoti.
Niekas negali labiau sugadinti santykių kjaip šiurkštumas. Jei jums kažkas nepatinka, pasakykite apie tai, kaip galima švelniau. Bandykite taip: „Man labiau patiktų, jei tu...“
2. Lovoje kalbėti apie jūsų darbą, ex, mamą ar močiutę.
Tai atrodo taip akivaizdu, tačiau labai lengva pradėti apie tai kalbėti nesuvokiant, ką darote iš tikrųjų. Seksas yra galimybė pabėgti nuo kasdienybės, nuo praeities - ši vieta suteikia galimybę pakalbėti apie nekasdieniškus, itin subtilius dalykus.
3. Vaidinti orgazmą.
Be abejo, tai galima padaryti kartą kitą, tačiau jokiu būdu – ne nuolat. Antraip jūsų partneris nežinos, ką ir kaip daryti, kad suteiktų jums malonumo.
4. Pasirodyti nuoboda.
Kai jūsų partneris kužda: „Kaip tu norėtum, kad padaryčiau?“ neatsakykite šitaip: „Nekvaršink galvos, man - tas pats“.
5. Mylėtis tik tada, kai esate tam pasirengusi.
Žinia, yra tiesiog puiku prieš mylintis išsivalyti dantis ir palįsti po dušu, tačiau kartais yra be galo gera atsiduoti spontaniškam seksui.

Dar galime pridurti vieną patarimą: tai, kas vyksta jūsų su partneriu lovoje, ten ir turi likti. Nieko labai nuodėmingo, jei kai kurias bendras detales papasakosite savo artimiausiai draugei, tačiau neleiskite, kad kitų nuomonė įtakotų jūsų gyvenimą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis