Atgaivinkite spintą madingomis spalvomis

Pagaliau saulė nušvietė gatves ir pasirodė pirmieji pavasario ženklai. Sodrios spalvos – šiltojo sezono pranašas. Drąsiai derinkite kontrastingus ansamblius, atgaivinkite įvaizdį ryškiais aksesuarais ir atraskite išskirtinį įvaizdį.

Šį sezoną madingiausios vaiskios spalvos: fuksijų, citrinų, turkio, kobalto mėlyna ir skaisčiai raudona. Nesibaiminkite pasiklysti gausioje spalvų paletėje, stilistai ragina vilkėti skirtingų atspalvių drabužius, nebijoti eksperimentų. Parduotuvėse „Apranga“ rasite apdarų, kurie hipnotizuoja akį traukiančiomis spalvomis.

Suknelė,
Suknelė, "Simona Conti", 149 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"
Rankinė,
Rankinė, "Aldo", 199 lT, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Dar vienas būdas vilkėti spalvotus drabužius – derinti kontrastingas spalvas: geltona ir mėlyna, žalia ir rausva, oranžinė ir violetinė bei galybė kitų variacijų.

Džinsai
Džinsai "Carling", 129 Lt, švarkas, "Vila", 249 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Stilingai atrodysite nuo galvos iki kojų vilkėdamos tos pačios spalvos drabužius, pavyzdžiui, raudona palaidinė, raudonos kelnės ir švarkas. Jei prie tokio derinio įsispirsite dar ir raudonus batelius – aplinkinių dėmesys garantuotas. Sodrių atspalvių avalynės bei rankinių įsigysite pavasariškai nusiteikusiame aksesuarų salone „Aldo“.

Palaidinė,
Palaidinė, "Echo", 89 Lt, kelnės, "Echo", 149 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"
Delninė,
Delninė, "Aldo", 149 Lt, bateliai, "Aldo", 259 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Ryškiaspalviai drabužiai tinkami ne tik laisvalaikiui, bet ir darbe. „Apranga“ siūlo spalvingų elegantiškų švarkų, kelnių ar suknelių – tai madingi, modernia klasika alsuojantys apdarai.

Švarkas,
Švarkas, "Simona Conti", 179 Lt, nertinis "Vila", 129 Lt, APRANGA
Žurnalas "Moteris"

Užsakymo nr.: PT_61073319

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis