G.Liaudanskas-Svaras – lietuviškasis Pitbullis

Grupės „G&G sindikatas“ vokalistui Gabrieliui Liaudanskui-Svarui ne kartą teko ragauti kino ir teatro aktoriaus duonos. Jis taip pat įgarsino keletą animacinių filmukų. Štai naujausiame „Ledynmečio“ režisieriaus Chriso Wedge‘o darbe „Paslaptinga karalystė“ (angl. „Epic“), dainininko balsu prabyla kietuolis rupūžė Bufas.

„Bufas – tikras gudruolis. Jis užsiima nešvariais darbeliais, tačiau sugeba išsisukti iš kebliausių situacijų. Jis priklauso blogiesiems filmuko herojams. Tiesą pasakius, bene 70 proc. vaidmenų, kuriuos man kada nors siūlė, yra neigiami. Nė neįtariu, kodėl režisieriai jiems pasirenka mane, – sakė populiarus lietuviškojo hiphopo kūrėjas Svaras.

"Forum Cinemas" nuotr.
Svaras tikina, kad nemažai darbo pasiūlymų kine yra atmetęs: „Nesiimu vadinti ar dubliuoti herojų, kurių charakteriai neatitinka mano moralinių įsitikimų. Juk viskam yra ribos“, – sako dainininkas. „Rupūžės Bufo įgarsinimas buvo tikras malonumas. Vien balsu perteikti emocijas nėra lengva, tačiau labai įdomu. Ištrauką iš filmuko „Paslaptinga karalystė“ netyčia pamačiau dar tada, kai nebuvau pakviestas jo dubliuoti. Pagalvojau, kad tikrai jį pažiūrėsiu. Man tokia animacija patinka“, – pasakojo G. Liaudanskas.

Originalioje, angliškoje „Paslaptingos karalystės“ versijoje rupūžė Bufas kalbėjo amerikiečio reperio Armando Pérezo, geriau žinomo Pitbullio vardu, balsu. Visame pasaulyje populiarus atlikėjas „Teen Choice Awards“ apdovanojimuose ne kartą išrinktas mėgstamiausiu paauglių dainininku.

"Forum Cinemas" nuotr.
Tiesa, G. Liaudanskas-Svaras tikina niekada nepagalvojęs, kad jo balsas panašus į Pitbullio. „Prisipažinsiu, šio atlikėjo muzikos neklausau. Ji tiesiog ne mano skonio“, – atviravo „G&G sindikato“ vokalistas.

Animacinis filmukas apie drąsuolę Merę, išėjusią ieškoti miške dingusio tėčio profesoriaus Bombos ir patekusią į stebuklingą karalystę, Lietuvos kino teatruose – jau nuo gegužės 31 dienos.

Filmo treileris:
http://www.youtube.com/watch?v=ThhCcDWcT-Q – pirmasis treileris, dubliuotas lietuviškai;

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis