Kokios rankinių ir aksesuarų mados vyrauja pavasarį?

Mada ragina atsigręžti į praėjusių dešimtmečių stilius ir paįvairinti juos žiupsneliu modernumo. Aksesuarų pasaulyje vyrauja nedidelių standžios formos rankinių tendencija ir lakoniški siluetai. Kokią rankinę šįmet rinktis – talpią ar mažutę, ryškią ar neutralios spalvos?

Drąsus pareiškimas
Jei norite išsiskirti gatvėje, būti madingiausia, ieškokite sodrios raudonos rankinės, ji šįmet – karalienė. Tokią madą diktuoja stilingosios italės, kurios vertina eleganciją, klasiką ir be abejo seka naujausias tendencijas. Rinkitės vienatonę sodrios spalvos rankinę, kuri nebūtų perkrauta detalėmis, bet žavėtų švariu siluetu ir paprastumu.

Rankinė, 1149 Lt,
Rankinė, 1149 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.
Rankinė, 1279 Lt,
Rankinė, 1279 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.

Neįpareigojanti klasika
Pavasariop išpopuliarėjo mažutės ar midi dydžio delninės su ilga rankena. Dairykitės minimalistinio silueto, kietesnės formos rankinės. Įmantriau atrodys siūta iš roplių odos ar menanti 7-ojo dešimtmečio madą – juodos ir baltos spalvų derinio su tamsiais apvadais. Garsūs mados namai siūlo įsigyti delninę ar masyvesnę rankinę, dekoruotą metalo detalėmis – tai sezono hitas. Naujausios tendencijos atsispindi aksesuarų salono „Coccinelle“ pavasario kolekcijoje, kuri pasižymi ne tik madingais gaminiais, bet ir išskirtine kokybe.

Rankinė, 679 Lt,
Rankinė, 679 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.
Rankinė, 749 Lt,
Rankinė, 749 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.

Retro elegancija
Kietos formos rankinė trumpesne rankena – amžina klasika, kuri visuomet madinga. Šį sezoną stilingiausios bus lagaminėlio tipo rankinės, tiek neutralių – juodos, rudos ar kūno, tiek vaiskių – žalsvos, žydros ar geltonos spalvų. Tokios „Coccinelle“ rankinės yra itin praktiškos, jose telpa visi reikalingi daiktai, o dėl standžios formos ir preciziško pasiuvimo jos visuomet atrodo nepriekaištingai ir elegantiškai.

Rankinė, 749 Lt,
Rankinė, 749 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.
Rankinė, 1049 Lt,
Rankinė, 1049 Lt, "Coccinelle"
Gamintojo nuotr.
Piniginė, 399 Lt, ''Coccinelle''
Piniginė, 399 Lt, ''Coccinelle''
Gamintojo nuotr.

Puošmenos
Paįvairinkite įvaizdį ne tik stilinga rankine, bet ir dėmesį atkreipiančiu aksesuaru. Šį sezoną grįžta kosmoso mada: plastikas, metalinės detalės, žvilgūs paviršiai ir grandinių motyvai. Žaismingas masyvus kaklo papuošalas iš plastiko atrodys įspūdingai, tačiau neapsunkins, o metalo akcentais puoštos apyrankės pabrėš savitą stilių. Nebijokite aksesuarų: prie apyrankės derinkite laikrodį, segėkite kelias eiles karolių ar suvykite skirtingus dirželius. Drąsiai žaiskite stilingomis puošmenomis ir aksesuarais, juk pavasaris čia pat!

Kaklo papuošalas, 149 Lt, ''Coccinelle''
Kaklo papuošalas, 149 Lt, ''Coccinelle''
Gamintojo nuotr.
Laikrodis, 289 Lt; apyrankė, 129 Lt, ''Coccinelle''
Laikrodis, 289 Lt; apyrankė, 129 Lt, ''Coccinelle''
Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_61132357

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis