Žvaigždžių kerinčio žvilgsnio paslaptis. KONKURSAS!

Svajingas, kerintis, paslaptingas žvilgsnis suteikia žavesio tiek moterims, tiek vyrams. Akys yra tai, ką pastebime pirmiausiai, susitikę su žmogumi. Tad jei akys yra paraudusios, išvagotos raukšlelių tinklo, paakiai paburkę ar patamsėję, aplinkinių tikrai nesužavėsime ir paliksime pavargusio, liūdno žmogaus įspūdį.

Paakių oda yra dešimt kartų plonesnė nei veido, todėl čia greičiau pasimato senėjimo ir nuovargio požymiai. Pro ploną, lengvai pažeidžiamą paakių odą persišviečia kapiliarų tinklas, todėl paakiai atrodo tamsesni, ypač pavargusiems ar vyresnio amžiaus žmonėms, kai pablogėja kraujotaka. Sulėtėjus limfos apytakai, atsiranda paburkimai, vadinamieji maišeliai po akimis.

Tačiau šiandien yra didelis pasirinkimas kosmetinių priemonių paakių priežiūrai: želė, kremai, pleistrai ir kaukės šalinančios tamsius ratilus ir paburkimus, lyginančios raukšles ir akimirksniu panaikinančios nuovargio požymius. Tad nėra priežasties vaikščioti pajuodusiomis tarytum pandos akimis.

Vieni efektyviausių produktų paakių priežiūrai – tai daugiau nei 60 metų patirtį paakių srities priežiūros produktų gaminime turinti kompanija „Talika“, šiuo metu naujai pristatyta Lietuvoje. Veiksmingus, natūralius ir išskirtinius „Talika“ produktus noriai renkasi žymiausi aktoriai ir modeliai. 

Paakių gelis „Eye Detox Contour Gel“ ir Akių valiklis
Paakių gelis „Eye Detox Contour Gel“ ir Akių valiklis "Talika", TALIKA
Gamintojo nuotr.

Norint išlaikyti jaunatvišką, stangrią ir gražią paakių odą, būtina kiekvieną vakarą kruopščiai nuvalyti makiažą. „Talika“ gamina unikalų akių makiažo valiklį, kurį pamilo serialo „Reklamos vilkai“ aktorė Christina Hendricks. Gaivi želės konsistencijos priemonė neturi sudėtyje aliejų, tačiau lengvai pašalina bet kokį makiažą, netgi vandeniui atsparų tušą, o kartu stiprina blakstienas. Priemonė tinka jautrioms akims, prisiauginus dirbtines blakstienas, ir ypač patiks nemėgstančioms riebių tekstūrų.

Bradas Pittas, filmuodamasis „Pasaulinis karas“ Z (angl. – „World war Z“), kuris bus rodomas kino teatruose šią vasarą, filme ne tik veiksmingai kovojo su zombių pandemija, bet ir su maišeliais bei raukšlėmis po akimis. Brado Pitto grimerė kiekvieną vakarą jam klijuodavo „Talika“ paakių pleistrus „Eye Therapy Patch“. Palaikius pleistrus pusvalandį, matomas neįtikėtinas rezultatas – raukšlės išlyginamos, oda tampa švelni, glotni ir šviesi, panaikinami paburkimai. Šie pažangios technologijos paakių pleistrai yra daugkartinio naudojimo, juos galima naudoti iki šešių kartų ir netgi plauti su muilu. Nuimti pleistrai laikomi juvelyrinėje dėželėje su veidrodėliu, kuri parduodama kartu. 

Paakių pleistrai „Eye Therapy Patch“, TALIKA
Paakių pleistrai „Eye Therapy Patch“, TALIKA
Gamintojo nuotr.

„Eye Therapy Patch“ filmavimosi metu ir namuose yra naudoję ir daugybė kitų aktorių, pavyzdžiui, „Oskaro“ apdovanojimą už vaidmenį filme „Artistas“ pelnęs žavingasis prancūzų aktorius Jeanas Dujardinas, ar serialo „Tikras kraujas“ žvaigždė Ryan Kwanten.

Šviesinantį, išlyginantį ir drėkinantį „Eye Therapy Patch“ poveikį kasdien padės palaikyti dvi kitos „Talika“ priemonės – „Eye Detox Contour Gel“ ir „Eye Dream“. Gaivi, greitai įsigerianti paakių želė, naudojama rytais, itin veiksmingai šalina tamsius ratilus ir paburkimus. O kremo konsistencijos naktinis kremas su masažuojančiu aplikatoriumi – tai grožio miegas jūsų akims. Jį galima užtepti storesniu sluoksniu ir palikti nakčiai kaip paakių kaukę. 

Naktinis paakių kremas „Eye Dream“, TALIKA
Naktinis paakių kremas „Eye Dream“, TALIKA
Gamintojo nuotr.

O „Talika“ kompaniją išgarsinęs bestseleris „Lipocils“ – mėgstamiausia tokių žvaigždžių kaip holivudo numylėtinė Jennifer Aniston, elegantiškoji Catherine Deneuve, Keira Knightley ir daugybė kitų. J. Aniston sako nemėgstanti blakstienų tušo, todėl vietoj jo blakstienoms pariesti naudojanti „Talika Lipocils Expert“. Ši blakstienų augimą skatinanti želė, gaminama iš 12 augalinių ekstraktų, jau per 28 dienas suteikia pastebimą ilginantį, tankinantį ir riečiantį poveikį. Ji visiškai saugi, nedirgina akių ir neturi jokio pašalinio poveikio. 

Augimą skatinanti formulė buvo atrasta visiškai atsitiktinai dar 1948 metais, kuomet jauna gydytoja Danielle Roches Paryžiaus ligoninėje gydė pacientus, karo metu apdegusius veidą. Gydymui ji naudojo savo pačios sukurtą specialų antibakterinį kremą. Gydytoja Roches pastebėjo, kad tepalas ne tik gydo žaizdas, bet ir turi stulbinantį pašalinį poveikį – akivaizdžiai skatina blakstienų ir antakių augimą.

Dėl šio atsitiktinumo po 60 metų gimė kompanija, kurianti produktus, gerinančius blakstienų ir antakių išvaizdą ir skatinančius jų augimą. Pastaruoju metu milijonai moterų ir vyrų visame pasaulyje atrado ir pasinaudojo „Talika Lipocils“ teikiamais privalumais. Per šiuos metus, „Talika“ sukūrė visą liniją išskirtinių, konkurentų neturinčių produktų veidui bei kūnui specifinėms šiuolaikinių moterų problemoms spręsti. „Talika“ kuriami produktai yra natūralūs, saugūs ir suteikia matomus rezultatus.

Atsakykite į klausimus ir laimėkite „Talika“ produktų – blakstienų augimą skatinančią želę „Talika Lipocils Expert“ ir paakių gelį „Eye Detox Contour Gel“. Apdovanosime 10 konkurso dalyvių.

Prizus galėsite atsiimti visosuose „KristiAna“ salonuose. Konkursas truks iki balandžio 29 d.

Užsakymo nr.: PT_61136853

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis