Filme „Žemė – nauja pradžia“ mūsų planeta pasitiks monstrų armijomis

Kaip atrodys Žemės planeta po tūkstančio metų? Kiek bauginančią ateities viziją filme „Žemė – nauja pradžia“ (angl. „After Earth“) pristato juostų „Šeštasis pojūtis“ ir „Nepalaužiamasis“ su Bruce‘u Willisu režisierius M.Night‘as Shyamalan‘as.

Naujame jo veiksmo ir nuotykių kupiname mokslinės fantastikos filme žiūrovai galės išvysti, kokių pasekmių Žemei turėjo žmogaus viešpatavimas. Sukilusi gamtos stichija nebenori įsileisti žmonių į savo karaliją ir grumiasi su įsibrovėliais sukūrusi dar nematytus ir kraupius gyvius.

Naujausiame filmo „Žemė – nauja pradžia“ televiziniame anonse galima išvysti ne vieną gąsdinančią ir neregėtą būtybę, prieš kurias į kovą stoti teks pagrindinius filmo herojus įkūnijantiems Willui ir Jadenui Smithams. Fantastinės pabaisos nesvetingoje planetoje persekioja kiekviename žingsnyje. Dėl genetinių pakitimų gyvūnai, augalai ir vabzdžiai tapo tikrais monstrais, kurių pasąmonė užprogramuota sunaikinti žmogų.

Naujasis „Žemė – nauja pradžia“ TV klipas: https://www.youtube.com/watch?v=AnX1I64TCpM

Organizatorių archyvas
Kino vertintojų teigimu, kurdamas filmą „Žemė – nauja pradžia“ M.Night‘as Shyamalan‘as su užsidegimu ėmėsi kurti pavojingą, žmonėms nepalankų pasaulį. Į juostą jis pridėjo ne tik veiksmo filmui būdingų sprogimų, bet ir kraują stingdančių akimirkų bei kvapą gniaužiančių post-apokaliptinių išgyvenimų.

Žinoma, kad ir kokie filmo monstrai būtų įspūdingi, daugiausiai pagyrų kol kas nusipelno prieš juos kovosiantys herojai. Willo Smitho ir jo sūnaus Jadeno duetas, matytas 2006-ųjų filme „Ieškantys laimės“ (angl. „The Pursuit of Happyness“), atrodo itin darnus ir organiškas.

Organizatorių archyvas
Pagal filmo siužetą žmonija, praėjus tūkstantmečiui po to, kai Žemė tapo jai nesvetinga, gyvena naujoje planetoje Nova Prime, kurioje buvo įsteigtos specialiosios gynybinės Reindžerių pajėgos. Jų generolas Caiferis Reidžas (akt. W.Smithas) grįžta namo po ilgalaikės misijos. Čia jo laukia ne tik žmona, bet ir ūgtelėjęs 13-metis sūnus Kitai (akt. J.Smithas). Maištingas jaunuolis širdyje trokšta būti toks, kaip tėvas, tačiau jų santykiai šalti. Norėdamas suartėti su sūnumi generolas pasiima sūnų į misiją Žemėje. Tačiau jų erdvėlaivis sudūžta kartu su kitais įgulos nariais. Jie lieka dviese kovoti prieš planetą. „Privalai išvaryti baimę iš savo širdies ir pakeisti ja bet kuria kita vertinga dorybe“, – pagal specialiųjų gynybinių Reindžerių pajėgų apmokymo instrukciją sūnų moko Caiferis Reidžas.

Išbandymų kupina kelionė, kurios metu tėvui ir sūnui teks nugalėti baimes ir parodyti dvasios stiprybę, filme „Žemė – nauja pradžia“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 7 dieną.

Filmo „Žemė – nauja pradžia“ anonsas:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MKIXQdv4G7o

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis