Motinos dienos proga šeimos kviečiamos įsiamžinti nemokamoje fotosesijoje

Nors pirmąjį gegužės savaitgalį daugelis pas savo mamas skubės nešini gėlėmis, prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ kviečia nudžiuginti mamas gerokai ilgiau išliekančiomis dovanomis – šeimos nuotraukomis. Profesionaliai įamžinti su brangiausiais žmonėmis praleidžiamas akimirkas visos Vilniaus mamos galės „Panoramoje“. Šį šeštadienį čia jų lauks fotografas Karolis Milaševičius, kviečiantis į nemokamą šeimų fotosesiją.

„Laikas, kurį galime leisti su artimaisiais, ‒ tai turbūt brangiausia, ką turime. Bent kartą per metus, pasitinkant Motinos dieną, pabandykime priversti laiką stabtelėti, kad jo niekad nepritrūktų“, ‒ kviečia fotografas K. Milaševičius.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukromis
Organizatorių archyvas
Specialioje „Panoramos“ Motinos dienos fotosesijoje dalyvavusios žymios Lietuvos mamos pripažįsta, kad šeimos nuotraukos gyvenime ir namuose užima ypatingą vietą. Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė sako įsimintiniausioms nuotraukoms kabinti paskyrusi specialią sieną. „Gražiausios nuotraukos ‒ iš pačios mieliausios mergaičių šventės, krikštynų. Tą dieną mes ir jautėmės, ir atrodėme ypatingai, todėl nuotraukos iš šios šventės mums labai brangios. Kaskart pažvelgusi į šias fotografijas jaučiu, kaip greitai bėga laikas, o dukrytės jose atrodo vis mažesnės“.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukromis
Organizatorių archyvas
Pasak fotosesijoje dalyvavusios V. Jakučinskaitės, Mamos dienos šventinę dvasią ji jaučia kone kasdien. „Dukros kiekvieną rytą dovanoja man savo bučinius, dažnai sumeistrauja kokį niekutį. Įteikdamos griežtai prisako neišmesti, ir nuolat kartoja, kad aš pati geriausia mamytė pasaulyje. Jos nesigėdija šiltų jausmų net prie svetimų žmonių. Jaučiuosi Motinos dieną švenčianti kasdien“, - džiaugiasi dizainerė.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su dukromis
Organizatorių archyvas
Moteris pasakoja, kad dukros neretai ją lydi ir darbuose. „Kadangi kuriu drabužius ir vaikams, dažnai savo mergaites kviečiu pirmosioms pristatyti mano kolekcijas. Taigi, visos drauge dalyvaujame ir kolekcijų pristatymuose, ir įvairiose fotosesijose. Jos - geriausi mano modeliai“, - sako Viktorija.

Aktorė Kristina Savickytė su dukromis
Organizatorių archyvas
Savo ruožtu aktorė Kristina Savickytė pasakoja, kad Mamos diena jai yra ypatinga kiekvienais metais. „Neišskirčiau vienos įsimintiniausios Mamos dienos ar dovanos, kurią esu gavusi šia proga. Kad ir kas tai būtų ‒ piešinys ar iš sutaupytų pinigėlių nupirkta smulkmena, – viskas džiugina. Svarbiausia, kad vaikas apie mane pagalvojo“, ‒ šypsosi trijų vaikų mama.

Aktorė Kristina Savickytė su dukromis
Organizatorių archyvas
Pasak Kristinos, šiltus santykius su vaikais jai padeda palaikyti nuoširdumas ir linksmumas. „Visko būna, ypač dabar, kai jos bręsta ir artėja paauglystė. Tačiau visada gelbsti ir bet kokius ledus ištirpdo humoras ir juokas – nebijau pasirodyti joms nerimta, išdykusi“, - atvirauja K. Savickytė, Mamos dienos proga visoms Lietuvos mamoms linkėdama kantrybės ir sveikatos.

Nemokamoje fotosesijoje visos mamos su šeimomis laukiamos šį šeštadienį, gegužės 4 d., prekybos ir pramogų centre „Panorama“.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis