Nudžiuginkite mamą stilinga dovana

Ar jau žinote, kuo pradžiuginsite mylimą mamą? Galbūt praleisite popietę kartu, galbūt paruošite šventinę vakarienę, o gal pasiduosite moteriškoms pagundoms ir išrinksite mamai stilingą aksesuarą.

Atėjus pavasariui parduotuvėse pasipylė naujos drabužių ir aksesuarų kolekcijos. Madingi ir spalvingi daiktai pakels nuotaiką, o prabangūs, klasikinio stiliaus galės būti pritaikomi ne vieną sezoną. Išrinkite savo mamai tinkamiausią aksesuarą: puošnų vėrinį, juvelyrikos dirbinį, akinius nuo saulės, rankinę ar šalikėlį. Visi šie aksesuarai praskaidrins pavasarišką garderobą ir ypač nudžiugins tas, kurios domisi mados naujienomis.

Šįmet madingi masyvūs kaklo papuošalai iš plastiko, taip pat dekoruoti metalinėmis detalėmis. Brandaus amžiaus damoms puikiai tiks originalūs dirbiniai iš sidabro ir kitų brangiųjų metalų.

Šiltuoju sezonu tendencingas ir etnostilius, tad nepraleiskite progos padovanoti šį tą, turinčio etnografinių motyvų. Pavyzdžiui, rankinę siuvinėtą kryželiu, afrikos dvasia alsuojantį vasarišką papuošalą ar tiesiog lietuvių kūrybos puošmeną.

Neretai kyla problemų dėl vietos papuošalams. Laikui bėgant dėželėse jie nebetelpa, o paslėpti stalčiuose nesimato ar susivelia. Tad pasirūpinkite, kad mama turėtų, kur tvarkingai laikyti papuošalus. Galbūt ekspozicinės papuošalų lentos idėja pravers ir jūsų puošmenoms?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis