Grožio projekte „Pasikeisk!“ - pirmosios džiaugsmo ašaros

Grožio projekto „Pasikeisk!“ dalyvėms jau atliktos pirmosios procedūros. Sužinokite, kaip joms sekasi.

AUŠRA
Estetinės medicinos ir dermatologijos klinikoje „Grožio pasaulis“ Aušra apsilankė pirmoji. Apžiūros metu moteris susijaudino, prisiminusi lemtingą avariją, po kurios atsirado veido asimetrija ir išryškėjo gili raukšlė kairėje veido pusėje. Ji prisipažino pavargusi nuo užuojautos kupinų aplinkinių žvilgsnių ir stengiasi kuo rečiau žiūrėti į veidrodį. „Šis projektas man – didžiulis stebuklas, kurio nesitikėjau sulauksianti“ – prisipažino Aušra.

Klinikos „Grožio pasaulis“ specialistai Aušrai atliko keletą procedūrų:
- Gydytoja dermatologė Birutė Adomavičienė naujos kartos siaskopu ištyrė Aušrą neraminusį didelį apgamą ant nugaros bei įtarimų kėlusius apgamus ant kaklo ir, neradusi displastijos požymių, juos pašalino vokišku chirurginiu lazeriu. Taip pat lazeriu buvo pašalintos smulkios papilomos ant kaklo.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Kosmetologė Lilija Baltramiejūnaitė Aušrai atliko mechaninį veido valymą ir rūgštinį pilingą su giluminius odos sluoksnius veikiančia piruvato rūgštimi, kuri mažina senėjimo procesus, stimuliuoja kolageno sintezę, mažina pigmentines dėmes, stiprina odos imunitetą. Taip pat jai buvo atliktas giluminis veido drėkinimas, kurio metu užpildomos smulkios raukšlytės, oda tampa skaistesnė ir stangresnė. Po šių ilgalaikio poveikio procedūrų Aušra džiaugėsi akivaizdžiai pagražėjusia ir atjaunėjusia veido oda.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Ir tai dar ne visos procedūros, kurios buvo atliktos Aušrai. Sekite mūsų naujienas ir labai greitai pamatysite neįtikėtinus moters pokyčius!

ROMETA
Apžiūros metu klinikos „Grožio pasaulis“ specialistams labiausiai į akis krito dideli Rometos apgamai ir veido raudonis. Moteris skundėsi, kad raudonio jau nepavyksta užmaskuoti kosmetikos pagalba, o veido ir kūno apgamai bėgant laikui tolydžio didėja. „Esu nepatenkinta savo veidu. Tikiuosi, kad šio projekto pagalba atsikratysiu savo kompleksų...“ – vylėsi moteris.

Rometai atliktos procedūros:
- Jau pačią pirmą projekto dieną išsipildė didžiausia Rometos svajonė: jai buvo pašalintas veido raudonis ir dideli iškilūs veido apgamai, dėl kurių ji kompeksuoja nuo pat vaikystės. Gydytoja dermatologė Sandra Kavaliauskienė medicininiu vokišku lazeriu moteriai pašalino išryškėjusius kraujagyslinius darinius ant nosies ir skruostų. Gydytoja dermatologė Birutė Adomavičienė naujos kartos siaskopu ištyrė apgamus ant veido, kaklo, pilvo ir nugaros ir, neaptikusi displastijos požymių, juos pašalino vokišku chirurginiu lazeriu.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Rometą konsultavusi kosmetologė L. Baltramiejūnaitė jai atliko greito efekto aparatinę drėkinamąją veido procedūrą. Specialiai parinktais aktyviaisiais komponentais ir švelnia jonizacija buvo giliai sudrėkinta ir nuraminta veido oda, todėl išnyko smulkios raukšlelės, oda pastebimai pagražėjo ir atjaunėjo.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Ir tai dar ne visos procedūros, kurios buvo atliktos Rometai. Sekite mūsų naujienas ir labai greitai pamatysite neįtikėtinus moters pokyčius, kuriais džiaugiasi ne tik ji, bet ir jos šeima.

LAURA
Keturių vaikų mama pirmojo vizito metu estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos „Grožio pasaulis“ gydytojams skundėsi, kad po gimdymų jos veide ir kūne atsirado daugybė nuotaiką gadinančių defektų, kurių neįmanoma užmaskuoti kosmetikos priemonėmis. Labiausiai ją neramino paspartėję veido odos senėjimo procesai, kurie šį pavasarį tapo ypač pastebimi. „Man - tik 32 metai, aš nenoriu taip greitai pasenti“- gydytojams skundėsi Laura.

Laurai atlikta:
- Jau pačią pirmą projekto dieną Laurą konsultavusi gydytoja dermatologė S. Kavaliauskienė vokišku chirurginiu lazeriu pašalino ant nosies esančius išryškėjusius kraujagyslinius darinius. Taip pat jai buvo panaikintas ir diskomfortą kėlęs išsiplėtusių kapiliarų tinklas ant kojų. Moteris džiaugėsi, kad nuo šiol galės degintis paplūdimyje, nekompleksuodama dėl savo kojų.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Įvertinusi Lauros odą, kosmetologė L. Baltramiejūnaitė atliko Nobelio premiją pelniusią elektroporacijos procedūrą („mezoterapija be adatų“). Jos metu saugiai, greitai ir neskausmingai į gilesnius odos sluoksnius buvo įvestas placentos ekstraktas. Gyvūninės kilmės placentos ekstraktas ne tik efektyviai kovoja su senėjimo požymiais, bet ir skatina ląsteles dirbti tuo pačiu bioritmu, kaip jos dirbo jaunystėje. Po novatoriškos procedūros moteris džiaugėsi skaisčia, jaunatviška oda.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Ir tai dar ne visos procedūros, kurios buvo atliktos Laurai. Entuziazmu ir optimizmu spinduliuojanti moteris ir toliau lankosi klinikoje. Sekite mūsų naujienas ir labai greitai pamatysite nuostabius moters pokyčius!

AKVILĖ
Pirmosios konsultacijos metu klinikos ,,Grožio pasaulis“ gydytojams labiausiai į akis krito tai, kad moters oda - it paauglės. Moteris skundėsi, kad ją vargina nuolatiniai spuogai, po kurių atsiranda randeliai. Ji išbandė įvairias priemones, tačiau niekas nepadeda. ,,Man tenka daug bendrauti su žmonėmis, todėl spuogams paūmėjus jaučiu labai didelį diskomfortą... Tikiuosi, kad gydytojai ne tik padės įveikti spuogus, bet patars, kaip teisingai odą prižiūrėti namuose“- viliasi Akvilė.

Akvilei atliktos šios procedūros:
- Kosmetologė L. Baltramiejūnaitė Akvilei paskyrė veido procedūrų kompleksą, greitai ir veiksmingai gydantį spuoguotą odą. Pirmiausiai jai buvo atlikas mechaninis veido valymas, naudojant gydomsias kosmetines priemones, ir rūgštinis pilingas su giluminius odos sluoksnius veikiančia medicinine salicilo rūgštimi, kuri gydo spuoguotą ir riebią odą, pagerina odos tekstūrą ir išvaizdą, mažina odos defektus, skatina ląstelių atsinaujinimą, pašalina nešvarumus, neleidžia užsikimšti poroms. Taip pat naudojant specialias kaukes ir serumus su vitaminu C buvo atliktos stipriai odą raminančios ir drėkinančios procedūros. Siekiant maksimalaus efekto, moteriai buvo sudarytas individualus veido odos priežiūros planas, kurio ji kruopščiai laikosi namuose. Akvilė džiaugiasi jau pastebinti pirmuosius teigiamus pokyčius.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
- Akvilę konsultavo ir gydytoja dermatologė Birutė Adomavičienė, kuri naujos kartos siaskopu ištyrė didelę hemangiomą ant moters kojos bei apgamą ant veido ir, neradusi displastijos požymių, darinius saugiai ir veiksmingai pašalino vokišku chirurginiu lazeriu.

„Grožio pasaulis“ nuotr.
Ir tai dar ne visos procedūros, kurios buvo atliktos Akvilei. Sekite mūsų naujienas ir labai greitai pamatysite neįtikėtinus moters pokyčius, kurių ji ir namiškiai laukia su nekantrumu!

Stebėkite grožio pokyčius rubrikoje PASIKEISK!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis