Kaip odą prižiūri vyrai?

Dėl odos vyrai turi tokių pat rūpesčių kaip ir moterys: senėjimas, riebios odos problemos, nemalonūs odos pojūčiai, kuriuos sukelia nuolatinis skutimasis, pažeidžiamas viršutinis odos sluoksnis, saugantis epidermį, oda sausėja, gali parausti, tapti jautri. Vis daugiau vyrų perka specialiai jiems sukurtus produktus.

„L’occitane“ jau 12 metų kuria produktus vyrams. Laboratorija atrenka natūralius ingredientus iš Viduržemio regiono, naudoja juos produktuose, kurie puikiai pritaikyti vyrų odos poreikiams tenkinti.

Kasdieniniam skutimosi ritualui „L’occitane“ siūlo pasirinkti vieną iš kelių skutimosi priemonių: skutimosi želę, jei jūs skubate, „Cade“ skutimosi aliejų skrupulingam skutimuisi arba „Cade“ putas formuojantį kremą, komfortą teikiančiam skutimuisi. Jei esate iš tų vyrų, kurie laikosi ypatingo veido priežiūros ritualo, „L’occitane“ gali jums pasiūlyti visas reikalingas priemones.

Po skutimosi nuraminkite odą. Jau tapęs perkamiausiu ir mylimiausiu balzamu po skutimosi „Cade After Shave Balm“ yra praturtintas kadagių eteriniu aliejumi, maitinančiu taukmedžių sviestu ir glotnumą suteikiančiu beržo sulos ekstraktu. Šis balzamas akimirksniu nuramina odą, stabdo paraudimą, tempimo jausmą, drėkina, minkština odą, stiprina ir apsaugo epidermį nuo žalingo aplinkos poveikio.

Nepamirškite sudrėkinti odos po skutimosi ar sporto. Prižiūrėti odą padės išskirtinis energizuojamasis veido kremas „Verdon“, kuris drėkina, gaivina odą, o maloni, lengva tekstūra greitai susigeria ir numalšina nemalonius pojūčius. Ramina, atgaivina, stangrina, regeneruoja – šiuolaikiniame pasaulyje šie terminai vyrams tampa pažįstami. Aktyvieji kadagių ir „Verdon“ produktų serijos ingredientai yra patentuoti dviem patentais. Vieną kartą pabandęs, nebenorėsite su juo skirtis!

Taip pat „L’occitane“ siūlo platų vyriškų aromatų asortimentą:


„Vetyver“ – tai klasikinis, laikui nepavaldus aromatas, kuriame dera prieskoninis vetyverių, bergamotės, rozmarinų, kiparisų bei muškato natos. Rinkitės „Vetyver“ tualetinį vandenį, kai jaučiatės ypatingai, pakylėtai ir rafinuotai. 

Galite nardyti gaivioje „Verdon“ slėnio upėje, šis aromatas dvelkia vandens natomis. Gaivus, energijos suteikiantis pipirmėčių, citrusų ir vandens derinys atkuria dienos, praleistos gamtoje įspūdį!

Rinkitės paslaptingą aromatą, kuris pasakoja legendą apie Baux valdovus – Provanse, Les Baux grafystės riteriai buvo pasirinkę kiparisą kaip stiprybės ir drąsos simbolį. „Baux“ tualetinis vanduo – tai geidulingas bei paslaptingas kipariso ir smilkalų derinys.

„L‘Occitan“ aromato prisilietimas su subtiliais aromatinių augalų akordais ir prieskoninėmis natomis suteiks jums atkaklumo ir energijos. Pasirinkite skirtingus aromatus pagal savo nuotaiką!

Vyrai verti novatoriškų, specialiai jiems sukurtų produktų, kuriuos naudotų su malonumu. Juk jūsų oda kiekvieną dieną turi iškęsti skutimąsi. Esate visiškai teisūs, norėdami apsaugoti odą nuo pirmųjų senėjimo požymių, raukšlių ir mimikos žymių. Kadagių produktų serija teikia visapusišką drėkinamąjį poveikį, apsaugo odą po skutimosi ir atitolina senėjimo procesus. Vyrų oda išlieka stangresnė ilgesnį laiką, tačiau tai nereiškia, kad turite nustoti rūpintis savo oda kiekvieną dieną.

Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_61334099

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis