Aktorius R. Reynoldsas tapo geidžiamiausiu „DreamWorks“ filmų balsu

Pastaruoju metu aktorius Ryanas Reynoldsas tapo geidžiamiausiu „DreamWorks“ studijos animacinių filmų balsu. Vis dažniau didžiuosiuose kine ekranuose žiūrovai R. Reynoldsą gali ne pamatyti, o išgirsti – jis mielai skolina savo balsą animaciniams personažams ir tikina, kad tai labai smagi patirtis.

Visai neseniai aktoriaus balsas skambėjo ir Lietuvos kino teatruose šiuo metu rodomoje animacinėje komedijoje „Krudžiai“, o netrukus jį išgirsime ir filme „Turbo“. Pasak R. Reynoldso, dirbti animaciniuose filmuose – tikras malonumas.

„Norėčiau papasakoti dramatišką istoriją, kaip sudėtinga personažą įkūnyti tik balsu, bet nieko panašaus. Man dirbti animaciniuose filmuose – vienas juokas, – pasakoja aktorius, prisipažinęs, kad su malonumu tokių darbų imtųsi ir dažniau. – Dvi valandas praleidi įrašų studijoje, stengiesi pasirodyti kuo geriau, tada atsipūsti ir tik po poros mėnesių pertraukos tave pakviečia įgarsinti naujų scenų. Tai puikus darbas.“

Naujausiame „Madagaskaro“ kūrėjų animaciniame filme „Turbo“ skamba ir tokių žvaigždžių, kaip Michelle Rodriguez, Snoop Doggo, Samuel L. Jacksono bei kitų garsenybių balsai. Lietuviškai filmą įgarsino taip pat didelis būrys žvaigždžių: Andrius Kaniava, Andrius Žebrauskas, Dalius Skamarakas, Algirdas Dainavičius, Vytautas Rašimas, Arvydas Dapšys ir kiti.

Nuotaikingame filme pasakojama sraigiaus Turbo istoriją, kuris nuo vaikystės svajojo tapti lenktynininku. Ir įvyksta stebuklas – sraigius įgauna super-galių ir siekia tapti greičiausiu pasaulyje! Nėra per didelių svajonių, ir per lėtų sraigių... Lietuvos kino teatruose animacinė lietuviškai įgarsinta komedija „Turbo“ startuoja nuo spalio 18 d.

Filmo anonsas:
naujausias lietuviškai įgarsintas filmo treileris: ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis