A. Jagelavičiūtė debiutavo vasariška kolekcija

Vasaros kolekciją pristatė ne kartą stilingiausia moterimi tituluota Agnė Jagelavičiūtė. Pasak jos, grįžimas prie drabužių kūrimo yra natūraliai gimęs poreikis.

Taip pat skaitykite:
Estijos pirmoji ledi Evelina Ilves susidomėjo Lietuvių dizainerės kūryba
Moteriškumą pabrėžiantys raukiniai
Stiliaus patarimai žemaūgėms

Kartu su butiku „Decolte“ sukurtoje kolekcijoje, vyrauja laisvalaikio stiliaus drabužiai. Stilistė A. Jagelavičiūtė daug dėmesio skyrė jų patogumui bei funkcionalumui. Pasirinkta minimali spalvų paletė, dauguma modelių – klasikinių baltos ir juodos spalvų.

DELFI

„Labai gerai žinau, kaip svarbu moterims jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai. Taip pat jaučiu, kad šią vasarą visos būsim truputį pašėlusios, be galo moteriškos ir seksualios. Derinau lengvus audinius, žaidžiau su over sized kirpimais. Pažadu pačią geriausią vasarą.“ – juokėsi Agnė.

DELFI

„Dažnai sulaukdavau klausimų, kodėl nekuriu drabužių moterims, matyt, reikėjo tinkamo laiko ir partnerio. Su „Decolte“ komanda sutapo požiūris ir tikslai.“ – pasakojo A. Jagelavičiūtė.

Pasidomėti debiutiniais A. Jagelavičiūtės darbais atėjo pramogų pasaulio atstovai ir draugai. Vasarai skirtus modelius apžiūrinėjo stilistės Genutė Žalienė ir Austėja Jablonskytė, TV laidų vedėjai Agnė Grgaliūnienė ir Gediminas Jaunius, atlikėja Elena Puidokaitė, viešųjų ryšių specialistė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė bei kiti svečiai. Agnės bičiulis žurnalistas Saugirdas Vaitulionis debiutantės garbei pasidabino marškinėliais su jos portretu.

A. Jagelavičiūtės atėjo pasveikinti žurnalistas S. Vaitulionis
A. Jagelavičiūtės atėjo pasveikinti žurnalistas S. Vaitulionis
DELFI
S. Vaitulionis pasipuošė marškinėliais su A. Jagelavičiūtės atvaizdu
S. Vaitulionis pasipuošė marškinėliais su A. Jagelavičiūtės atvaizdu
DELFI
A. Jagelavičiūtės kolekcijos pristatymo akimirkos - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis