Kokių spalvų ir raštų rankinę įsigyti šį sezoną

Šią vasarą madingos akį traukiančios ir išskirtinį stilių pabrėžiančios rankinės. Mėgstančioms būti dėmesio centre patariama įsigyti ryškią rankinę, ieškančioms subtilumo – pasižvalgyti pastelinių spalvų, o sekančioms paskutines mados naujienas – margintų dryžiais bei įvairias raštais.

Taip pat skaitykite:
Stilingai aprangai – neutralios spalvos ir natūralūs audiniai
Kokiais madingais akiniais gintis nuo saulės?
Kokie vėriniai madingi šį sezoną?

Sodrių spalvų rankinės – vienos madingiausių. Galite rinktis ne tik iš įprastų: raudonos, oranžinės, geltonos, rausvos, žalios, indigo bei mėlynos, bet ir iš neonu šviečiančių spalvų. Pabrėžkite vasarišką stilių ryškiu akcentu! Jei ketinate įsigyti sodrios spalvos rankinę, atkreipkite dėmesį į siluetą, jis turėtų būti paprastas, aiškios formos.

"Gucci" 2013 m. pavasaris ir vasara
Reuters/Scanpix

Madingos ir pastelinių spalvų rankinės: persikų, koralų, mėtų, rožių, levandų bei pudros. Švelnūs pasteliniai atspalviai suteikia rankinėms modernumo, ypač jei jos siūtos iš lakuotos odos.

"J. Mendel" 2013 m. pvasaris ir vasara
Reuters/Scanpix

Saugus variantas yra klasikinės spalvos: juoda, balta ar pilkšva. Vasarą vis dėlto tinkamesnės baltos rankinės, tačiau neapsiriksite įsigijusios ir dvispalvę – juodai baltą. Tendencingi juodomis ir baltomis juostomis, kvadratais ar kitais geometriniais raštais marginti aksesuarai. Tokios rankinės atrodo subtiliai, bet įdomiai, lengvai derinamos prie įvairių drabužių.

"Unique" 2013 m. pavasaris ir vasara
AP/Scanpix

Pajusti vasarišką nuotaiką padės gėlėmis ir augaliniais motyvais margintos rankinės. Darbui ar vakarėliui ieškokite masyvių gėlėtų delninių ar vidutinio dydžio kietų rankinių, o laisvalaikiui – didelių krepšių.

Reuters/Scanpix

Atsiminkite ir spalvinių blokų tendenciją. Iš skirtingos spalvos odos sudurtos rankinės bei delninės vasarą bus geidžiamiausių akiratyje. Tai stilingi aksesuarai, kurie pabrėš savitą stilių.

"Bibhu Mohapatra" modelis 2013 m. pavasaris ir vasara
Reuters/Scanpix

Daugiau 2013 m. madingų rankinių nuotraukų – fotogalerijoje:


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis