Jaunesnė akimirksniu – makiažo triukai

Atsukti laiką atgal padės taisyklinga odos priežiūra, sveika mityba ir aktyvus gyvenimas. Bet kartais rezultatų reikia skubiai, o pakitusio gyvenimo būdo nauda išryškėja negreitai. Makiažu galite nusibraukti keletą metų vos per 15 minučių.

Taip pat skaitykite:
Kas traukia vyrus – lieknos ar figūringos
Kaip išlaikyti sveikus ir gražius plaukus vasarą
Kaip atrodyti puikiai nevėluojant į darbą

Rausvos spalvos galia
Ryškus lūpdažis gali pajauninti. Svarbu, kad turėtų rausvų pustonių, jie veidui suteikia gaivumo, oda atrodo jaunatviškesnė, skaistesnė. Pasidažiusi vaiskiu fuksijų, aviečių, rožių ar kiti rausvu atspalviu atrodysite žvalesnė, veidas spindės gyvybingumu. Jei oda linkusi raudonuoti, venkite sodrių atspalvių, pirmenybę teikite švelniems.

"Alberta Ferretti"
AFP/Scanpix
Šiltas įvaizdis
Bronziniai skaistalai ir jaukūs žemės bei kreminiai atspalviai suteiks veidui šilumos, jis atrodys jaunesnis, vitališkesnis. Bronzatu brūkštelėkite kaktą, nosį ir skruostus, ryškiau pabrėžkite skruostikaulius. Atrodysite jaunatviškiau, jei akis ryškinsite šiltais rudais pustoniais ir auksu žėrinčiais šešėliais.
Aktorė Julianne Hough
Aktorė Julianne Hough
AP/Scanpix

Venkite juodo akių pieštuko, jis apsunkins žvilgsnį, suteiks griežtumo. Iškeiskite anglies juodumą į tamsiai rudą spalvą. Minkštesniu rudu pieštuku paryškinkite blakstienų liniją ir išsklaidykite ją teptuku. Sukursite natūralų įvaizdį, žvilgsnis įgaus išraiškingumo, gilumo. Tai ypač tiks moterims, kurių akys atrodo kiek išsišokusios ar matomas patinimas. Atverkite žvilgsnį
Jei siekiate sukurti dramatišką įvaizdį, pabrėžkite tik viršutinių blakstienų liniją. Fatališkam žvilgsniui tiks tamsios tamsios spalvos: juoda, sodri ruda, indigo ir panašios. Šešėliais ar pieštuku paryškinusios apatinių blakstienų liniją sumažinsite akis. Taip pat atkreipsite dėmesį į patamsėjusius paakius. Akcentams naudokite blizgius šešėlius: auksinį, bronzinį, persikų ar rausvo atspalvio. Venkite sidabro ir pilkų pustonių, jie taip pat išryškina paakius.
Aktorė Kate Winslet
Aktorė Kate Winslet
AP/Scanpix
Aktorė Marion Cotillard
Aktorė Marion Cotillard
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis