Lako buteliukai, kurie privalo būti tavo lentynėlėje

Jei nagus persilakuojate rečiau ar renkatės ilgalaikį (gelinį) lakavimą, vertėtų apmąstyti spalvą. Ne visos nagų lako spalvos tinka kiekvienai progai. Madingi neonu šviečiantys lakai arba pasteliniai melsvi, žalsvi, tačiau su tokiais nesijausite jaukiai per svarbius verslo pietus, blizgučiais papildyti lakai tinkamesni šventėms, o ne kasdienai ir t.t. Pristatome 5 nagų lako spalvas, kurios tiks visur ir visada.

Taip pat skaitykite:
6 šukuosenų idėjos vestuvėms
Jaunesnė akimirksniu – makiažo triukai
7 patarimai, kaip tapti gražia per 30 dienų

Bordinė
Tamsūs bordiniai nagai atrodo solidžiai, suteikia įvaizdžiui profesionalumo. Jie tiks aukštas ir svarbias pareigas užimančioms moterims. Taip pat toms, kurios pasitiki savimi, žino savo vertę, domisi mados naujienomis ir vertina eleganciją.

Megan Fox
Megan Fox
AFP/Scanpix

Raudona
Pasak vyrų, viena gražiausių nagų lako spalvų yra kaip tik raudona. Nors dažniausiai ši spalva siejama su fatališkumu, valdingumu, ji tiks ir darbo aplinkoje. Raudoni nagai – tai stilingas įvaizdžio akcentas.

Shutterstock nuotr.
Selena Gomez
Selena Gomez
AFP/Scanpix

Pilka
Dar visai neseniai karaliavo juoda, tamsiai mėlyna ar žalia spalvos. Vasarą jų atsvara tapo subtilūs pilki pustoniai, nuo šlapio asfalto, apniukusio dangaus iki sidabrinio. Pilkus atspalvius lengvai priderinsite prie garderobo, be to, jie tinka ir šviesiaodėms, ir tamsiaodėms.

tumblr.com

Kūno ir kreminė
Kreminiai atspalviai nagams suteikia švaros ir gaivumo įspūdį. Rankos atrodo jaunesnės ir labiau išpuoselėtos. Jei nesate užtikrinta, kokią spalvą rinktis, drąsiai nagus lakuokite kūno ar kreminiu atspalviu. Venkite nagų lakų su perlamutro efektu – greičiau nutrupa.

Kerry Washington
Kerry Washington
AFP/Scanpix

Šviesiai rausva
Švelnūs rožių, pudros ir kiti rausvi atspalviai taip pat saugūs, tinka visomis progomis. Rausvų spalvų patariama vengti, jei jūsų rankos linkusios raudonuoti, šie atspalviai paryškins raudonumą. Pastaruoju metu rožių ir pudros tonus renkasi jaunos merginos, bet įprasta manyti, kad rausvai lakuoti nagai būdingi karjeristėms.

Shutterstock nuotr.

Daugiau pavyzdžių - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis