Vasarai - ryškios spalvos ir nude makiažas. KONKURSAS

Jei norite būti madinga šį sezoną, tiesiog privalote rinktis spalvas. Drąsiai galite pamiršti apie klasikinį, tamsų ir monotonišką padūmavusių akių makiažą. Dabar pradedame žaisti spalvomis.

„Šį sezoną galėčiau išskirti dvi makiažo tendencijas. Viena iš jų yra ryškios spalvos, spindinčios ir drėgnos lūpos, o kita – nude stiliaus makiažas,“ – komentuoja visažistė Jelena Liaudinienė, pristatydama naują dekoratyvinės kosmetikos liniją „MaryKay@Play“.

Organizatorių archyvas
Anot visažistės, siekiančios paryškinti lūpas, drąsiai gali rinktis ne tik klasikinę raudoną spalvą, bet ir nepaprastai madingus sodrius rožinius atspalvius. „Naujoje dekoratyvinės kosmetikos kolekcijoje „MaryKay@Play“ galima rasti produktų, kurie leis atlikti madingiausią lūpų makiažą. Užtenka nudažyti lūpas lūpų kontūro pieštuku „Candied Apple“ ir padengti geliniu lūpų blizgiu „Hot Tamale“. Nuo šios produktų kombinacijos lūpos bus ne tik gražios raudonos spalvos, bet ir labai gundančios dėl drėgnų lūpų efekto, kurį užtikrina gelinis lūpų blizgis. Jei norite rožinio lūpų makiažo, verta atkreipti dėmesį į lūpų kontūro pieštuko „Perfect Pink“ ir gelinio lūpų blizgio „Berry Me“ derinį“, – teigia J. Liaudinienė.

Organizatorių archyvas
Dar viena šį sezoną madinga tendencija yra nude stiliaus makiažas. Skaisti oda ir gražios, blizgančios lūpos. „Norėdamos atlikti tokį makiažą, pasinaudokite tokiu lūpų kontūro pieštuko atspalviu, kuris yra šiek tiek tamsesnis už jūsų natūralų lūpų atspalvį (pavyzdžiui, „Toasted“), ir užbaikite makiažą geliniu lūpų blizgiu „Teddy Bare“. Taip iki šiol nuobodus „nude“ makiažas parodys savo naują veidą“, – pataria visažistė.

Organizatorių archyvas
Pasinaudojusi vokų šešėlių palete „Ocean View“, akių makiažas trykš energija ir išsiskirsite iš minios. Jei esate klasikos mėgėja, vokų šešėlių paletė „Tuxedo“ suteiks galimybę padaryti būtent tokį makiažą.

Organizatorių archyvas
„MaryKay@Play“ vokų šešėlių paletėje esantys vokų šešėliai savo sudėtyje turi labai daug pigmento, todėl juos galima naudoti dvejopai. Naudodami sausu būdu padarysite švelnų akių makiažą, o šlapiu būdu išgausite ryškesnį efektą.

Organizatorių archyvas
Naująją kolekciją sudaro: lūpų kontūro pieštukas (jis gali būti naudojamas kaip lūpų kontūro pieštukas arba kaip lūpų dažai), drėgnų lūpų efektą sukuriantis gelinis lūpų blizgis, metalinių atspalvių lengvai tepamas akių kontūro pieštukas (juo galite nupiešti tikslią liniją arba panaudoti kaip vokų šešėlius) ir vokų šešėlių paletė. Visi produktai turi po 4 skirtingus atspalvius.
Organizatorių archyvas

Norite šių priemonių? dalyvaukite konkurse ir laimėkite „MaryKay@Play“ priemonių rinkinį!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis