Ką vyrų dovanojamos gėlės byloja apie jų seksualinius įpročius

Jei norite daugiau sužinoti apie vyrą, su kuriuo einate į pasimatymą, nelengvinkite jam gyvenimo ir neskubėkite atsakyti į jo klausimą, kokios gėlės jums labiausiai patinka.

Taip pat skaitykite:
- Grožio kaina: kodėl gražios moterys yra vienišos
- Ką apie jį sako mėgiama sekso poza
- Labiausiai paplitę vyrų kompleksai

Paprastai vyrai dovanoja tokias gėles, kokios labiausiai patinka mums. Tai miela. Nes reiškia, kad jie domisi mumis ir stengiasi mums įtikti. Tačiau nesuteikdamos jiems galimybės rinktis patiems, mes irgi prarandame galimybę – sužinoti, koks ten tipas slepiasi už gėlių puokštės. Mat vyrų dovanojamos gėlės atspindi ne tik jų skonį ir piniginės storį, bet ir nemažai gali papasakoti apie jo seksualinius įpročius.

Rožės
Dauguma mūsų mano, kad rožes dovanoja fantazijos stokojantys vyrai – mat tai universaliausias sprendimas bet kokiai moteriai bet kokia proga. Kaip mes klystame! Pasirodo, šie vyrai yra vieni geriausių meilužių. Toks vyras turi pakankamai kantrybės – juk jis turi laiko sulaukti, kol surasite žirkles, pakirpsite rožių kotelius, pamerksite jas į vazą. Lygiai taip pat galite tikėtis, kad jis nepuls jūsų temptis į lovą, vos tik susitiksite.

Rožės
Rožės
Shutterstock nuotr.
Toks vyras yra dėmesingas smulkmenoms, jis kantriai ieškos ir atras visas jūsų erogenines zonas, net ir tas, apie kurias nenutuokėte pačios. Jo susijaudinimas augs palengva, kartu su jūsiškiu, todėl nereikia bijoti, kad šis meilužis finišuos, jums dar nespėjus deramai startuoti – apie save jis pagalvos tik tuomet, kai jūs pasitenkinsite iki galo.
Beje, kuo didesnė puokštė ir ryškesnės gėlės joje, tuo labiau išreikštos minėtos savybės.

Orchidėjos
Jei turite daugybę nerealizuotų erotinių fantazijų, apie kurias nedrįstate prisipažinti net pati sau, išvydusi tarpduryje vyrą su orchidėjų puokšte galite stryktelėti iki lubų – jis skirtas kaip tik jums. Nenustebkite, jei jis pačiups jus į glėbį dar nespėjusią nusileisti ant žemės ir po akimirkos jau būsite lovoje. Šie vyrai nenusiteikę skirti daug laiko ir energijos tuščioms preliudijoms. Kam žaisti tuos kvailus žaidimus, jei abu esate patrauklūs, seksualūs ir be galo vienas kito geidžiate? Net jei iki šiol laikėte save pakankamai seksualiai išprususia būtybe, šis vyras vis tiek sugebės jus nustebinti. Vienas pasimylėjimas bus nepanašus į kitą, o pradėjusi nežinosite, kuo tai baigsis.

Corbis
Lauko gėlės
Ramunės, rugiagėlės, žibutės, pakalnutės ar tiesiog gėlės nuo artimiausios gėlių lysvės – labai jaukus ir mielas pasirinkimas. Tokios gėlės labai gražiai atrodo vazoje ant valgomojo stalo, ir drąsiai galite jas ten merkti, nes tikimybė, kad šis vyrukas jus ant to stalo pasiguldys, yra lygi nuliui. Jis jaukus ir patogus tarsi pliušinis meškutis. Nesitikėkite iš jo aistros proveržio, seksualinės įvairovės ir laukinių fantazijų, tačiau jūsų fantazijas jis mielai sutiks įgyvendinti. Tai labai paslaugus, malonus, švelnus ir romantiškas meilužis, kuriam preliudija gali būti netgi įdomesnė už patį pasimylėjimą. Mėgstamiausia jo poza – misionierių.

Corbis/Scanpix
Tulpės
Tulpės – tokios švelnios ir gležnos gėlės, kad nejučia imam priskirti šiuos bruožus ir jas dovanojusiam... Ak, kaip mes apsirinkam! Pasirodo, tulpes dovanojantys vyrai nėra nei švelnūs, nei gležni, nei trapūs. Veikiau priešingai – tai vyrai, išsaugoję sveikus laukinius instinktus. Jie nori sekso čia ir dabar, nemėgsta ilgų įžangų, įmantrių žaidimų ir improvizacijų, dievina aistringus, gal net šiek tiek šiurkštokus pasimylėjimus. Jei jums pabodo tampytis su švelniais veršeliais ir norite pajusti tikro jaučio jėgą ir aistrą, toks meilužis tiks idealiai. Beje, tulpių spalva jokio vaidmens nevaidina.

Tulpės
Tulpės
Shutterstock nuotr.
Saulėgrąžos
Saulėgrąžos simbolizuoja džiaugsmą, malonumą ir šilumą, tokie pat yra ir jas dovanojantys vyrai. Bent jau iš pirmo žvilgsnio. Pirmoji pasimatymo dalis bus pilna jaukumo, šilumos ir dėmesio, tačiau atėjus metui griūti į lovą, nusiteikite ilgam procesui.
Būtent jis – procesas, šio tipo vyrui yra be galo svarbus – kartais net svarbesnis nei rezultatas. Iš tiesų, kai pagalvoji, kas gi tas orgazmas – kelių sekundžių potyris, o po jo viskas ima ir pasibaigia. Saulėgrąžas dovanojantis vyras nenori, kad viskas pasibaigtų, todėl kiekvieną glamonę ištęs iki saldžios (arba nuobodžios) begalybės. Susidūrusi su tokiu maratonininku, bet kuri moteris gali pasijusti sprinterė. Bet jeigu trokštate išbandyti tantrinį seksą, šis kandidatas jums tiks idealiai.

Saulėgrąžos
Saulėgrąžos
Shutterstock nuotr.
Lelijos, kalijos
Šias gėles dovanoja santūrūs, drovūs, kiek susikaustę vyrai. Jie labai bijo padaryti ką nors ne taip, todėl neskuba į lovą. Moterys neretai tai palaiko šaltumu arba abejingumu. Susidaro įspūdis, kad šis vyras mylėdamasis su jumis daro jums malonę. Ką čia slėpti – toks įspūdis nebūtinai yra laužtas iš piršto: tarp dovanojančių šias gėles išties yra nemažai save įsimylėjusių narcizų ir egoistų. Kad suprastumėte, kuriam iš šių tipų priklauso, gali prireikti šiek tiek laiko, todėl nedarykite skubotų išvadų ir leiskite jam įteikti kitą puokštę.

Corbis/Scanpix
Beje, skubotų išvadų neverta daryti bet kuriuo atveju. Nemažai vyrų gėles dovanoja pagal nuotaiką – vienąsyk - vienokias, kitąsyk - kitokias. Lygiai taip pat ir lovoje – vienąsyk jie geidžia mylėtis vienaip, kitąsyk kitaip. O kartais vyro pasirinkimą lemia paprasčiausias piniginės storis arba laiko stoka.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis