Interneto terminai aktoriui O. Wilsonui primena kinų kalbą

Aktorius Owenas Wilsonas prisipažino, kad nėra labai sumanus šiuolaikinių technologijų vartotojas, todėl vaidmuo komedijoje apie „Google“ kompaniją jam buvo rimtas išbandymas.

Linksmuolis O. Wilsonas kartu su Vince‘u Vaughnu komedijoje „Praktikantai“ vaidina du 40-mečius pardavimų vilkus, kurie praradę darbus, nusprendžia prisitaikyti prie šiuolaikinio pasaulio ir tapti elektroninės prekybos dievais. Ir ne bet kur, o „Google“ kompanijoje. Jų neišgąsdina net tai, kad pirmiausia ten jie turi atlikti praktiką ir susirungti su dvigubai už save jaunesniais naujosios kartos genijais.

Kadras iš filmo „Praktikantai“
Kadras iš filmo „Praktikantai“
Organizatorių archyvas

Nors filme O. Wilsono herojus ryžtingai nusiteikęs išmokti visas technines interneto subtilybes, aktorius pasakoja, kad realybėje jis nebuvęs toks drąsus.

Kadras iš filmo „Praktikantai“
Kadras iš filmo „Praktikantai“
Organizatorių archyvas

„Komedijoje mano personažas šiek tiek sumanesnis nei Vince‘o Vaughno, kaip ir gyvenime, turbūt, bet ir man pasiruošimas šiam vaidmeniui nebuvo lengvas, – pasakoja O. Wilsonas. – Turėjau galybę pokalbių su „Google“ inžinieriais, kitais specialistais ir net kompiuteriais. Bet turiu prisipažinti, kad techninė kalba, kurią privalėjau išmokti, man vis tiek buvo sunkiai įkandama, tarsi kokia itin sudėtinga užsienio kalba“, - prisipažįsta aktorius O.Wilsonas.

Kadras iš filmo „Praktikantai“
Kadras iš filmo „Praktikantai“
Organizatorių archyvas

Aktorius tikina, kad be suflerio filmavimo aikštelėje būtų pražuvęs: „Prisipažinsiu, kad man taip ir nepavyko išmokti visų tų techninių interneto terminų ir niekaip nebūčiau išsisukęs be suflerio ir ausinių. Be to, didžiąją laiko dalį šalia kameros turėjo stovėti žmogus, kuris rankose laikė lapus su mano žodžiais. Sakau atvirai, man visi tie techniniai žodeliai buvo tarsi kinų ar prancūzų kalbos,“ – juokiasi O.Wilsonas.

Filmo anonsas - vaizdo klipe:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis