Madingų vasaros aksesuarų TOP 4

Atnaujinkite įvaizdį viena kita stilinga detale. Vasarą madingi žvilgių paviršių ir kontrastingų spalvinių derinių aksesuarai. Auskarai, apyrankės, laikrodžiai, bateliai ar rankinės – rinktis yra iš ko!

Taip pat skaitykite:
Kaip prisijaukinti ryškias spalvas
J. Talaikytės kolekcijoje – širdžių karalienės
Darbo aprangai – solidus minimalizmas

Laikrodis metaline apyranke
Nors vasarą dažniau užsisvajojame, pasiklysti laike – nevalia. Šį sezoną būkite stilingos ir punktualios, segėdamos prabangiai atrodančius laikrodžius metaline apyranke. Madingi ir vienatoniai aukso ar sidabro atspalvio, ir kombinuoti iš skirtingų spalvų metalų. Laikrodis suteiks įvaizdžiui solidumo, tai ne tik puošnus, bet ir praktiškas aksesuaras.

Laikrodis (k.)
Laikrodis (k.) "Michael Kors", laikrodis (d.) "Marc By Marc Jacobs", (matchesfashion.com ir asos.com nuotr., moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
Laikrodžiai:
Laikrodžiai: "Michael Kors", "Massimo Dutti", "Asos". (matchesfashion.com ir asos.com nuotr., moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
Papuošalai, dekoruoti spalvingomis inkrustacijomis
Pabrėžkite savitą stilių akį traukiančiais papuošalais. Šįmet kaip niekad madingi masyvūs kaklo vėriniai, puošti geometrinėmis spalvoto stiklo formomis. Ryškus aksesuaras nukreips dėmesį nuo probleminių kūno vietų, pavyzdžiui, platesnių klubų, ilgesnės nosies ir t.t. Margaspalvius kaklo papuošalus ir apyrankes derinkite prie vienspalvių drabužių. Aksesuarai ypač gražiai išryškės segimi prie neutralių spalvų maksi ilgio suknelių, baltų marškinių ar elegantiškų palaidinių.
Papuošalai:
Papuošalai: "Mango", "Shourouk", "Asos" (moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
Dryžuotos rankinės
Dryžių tendencija atgyja kiekvieną vasarą, jie primena nerūpestingą poilsį kurorte. Kasdienai dizaineriai siūlo ieškoti standžių vidutinio dydžio rankinių – į jas susidėsite svarbiausius daiktus keliaudamos į darbą. Laisvalaikiui puikiai tiks didesni krepšiai, čia tilps ne tik rankšluostis, maudymosi kostiumėlis, bet ir mėgstamas žurnalas ar knyga. Madingiausios juodai ir baltai dryžuotos rankinės.
Rankinės:
Rankinės: "Anya Hindmarch", "Fendi", "Aldo", Mango", "Whistles", "New look" (matchesfashion.com ir asos.com nuotr., moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.
Elegantiški sandalai
Pakaks pėdas varginti aukštakulniai bateliais. Įsigykite patogias basutes skirtingų spalvų dirželiais arba subtiliai dekoruotas. Itin elegantiškai atrodys sandalai, puošti metalinėmis detalėmis. Toms, kurias žavi mados naujienos, siūloma avėti sandalus su metalizuotos odos ar plastikiniais dirželiais. Tokie bateliai ne tik atrodo įdomiai, bet ir lengvai valomi. Jei norisi šio to žaismingesnio, pasižvalgykite ryškesnių spalvų ir akcentų.
"Zara"
Gamintojo nuotr.
Sandalai:
Sandalai: "Jil Sander", "Mango", "Emporio Armani", "Faith", "River Island" (matchesfashion.com it asos.com nuotr, moteris.lt montažas)
Gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis