Kokio moteriško apatinio trikotažo vyrai nemėgsta?

Seksologai paklausė vyrų: koks turi būti moters apatinis trikotažas, kad sugebėtų pakerėti vyrą?

58 proc. vyrų prisipažino, kad jiems patinka, kai moters apskritai dėvi apatinį trikotažą, kai tuo tarpu kiti (32 proc.) dievina, kai moteris yra be liemenėlės arba be kelnaičių. Likusi vyrijos dalis nežinojo, ką pasakyti.

Corbis
Dauguma vyrų tvirtina, kad jiems labiau patinka tai, kas yra po apatiniais, bet tai nereiškia, kad jie nekreipia dėmesio į juos pačius.
Vyrai apatinį trikotažą vadina „dovanos“ įpakavimu, kurį pirmiausia reikia nuimti, o jau tik paskui mėgautis pačia dovana.

Įdomu yra tai, kad spalvą ir dizainą vyrai vertina intuityviai. Ir spalva čia vaidina tikrai didelį vaidmenį! Dauguma stipriosios lyties atstovų ant savo mylimos moters kūno norėtų matyti raudono atspalvio apatinį trikotažą. Ir nieko nuostabaus: raudona - tai aistros spalva, ir ji sukelia tam tikras asociacijas.

Shutterstock nuotr.
Antroji vieta atiteko juodai spalvai. Šios spalvos apatiniai itin seksualūs ir tuo pačiu romantiški, ypač beveik permatomi nėriniuoti.

Shutterstock nuotr.
Trečioji vieta - baltai spalvai. Iš vyrų komentarų: „Ir būtinai turi būti švari balta spalva, o ne pageltusi, nuskalbta ar papilkėjusi“.

Shutterstock nuotr.
Užtat rožinio ir melsvo atspalvio apatinis trikotažas nėra seksualus, pripažino vyrai.
Corbis

Ir kartais rožinė spalva jiems kuria įspūdį, kad prieš vyrą - mergaitiška paauglė, o ne subrendusi seksuali moteris.

Corbis/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis