Romantiškas stilius: dienai, vakarui ir savaitgaliui

Pasiduokite šio sezono tendencijai – romantiškam įvaizdžiui. Atskleiskite savo trapumą perregimais audiniais ir mergaitiškais siluetais. Pabrėžkite jausmingumą gėlių raštais ir saldžiais aksesuarais.

Taip pat skaitykite:
Į madą grįžta kietas rokerių stilius
Madingų vasaros aksesuarų TOP 4
Kaip prisijaukinti ryškias spalvas

Romantiško įvaizdžio akcentai:
* Perregimi audiniai
* Nėriniai
* Pastelinės spalvos (ypač rausva, alyvų, persikų, kreminė)
* Gėlių motyvai
* Perlai
* Kaspinai
* Karoliukais dekoruotos apykaklės
* 7-ojo dešimtmečio retro stilius
* Raukti arba ilgi sijonai
* Švelnių atspalvių skarelės ir šalikėliai

"Christopher Kane", "Chloe", "Holly Fulton"
style.com
"Pull & Bear"
Gamintojo nuotr.
Dieną vilkėkite elegantiškas pastelinių spalvų sukneles. Kuo paprastesnis siluetas, tuo lengviau bus derinti kitus drabužius (megztinį, švarkelį, lietpaltį ir t.t.) bei aksesuarus. Rinkitės patogią, bet ne laisvalaikio avalynę. Puikiai tiks lygiapadžiai smailia nosele arba bateliai ir basutės su pakulne. Nevenkite ryškesnių akcentų: gėlėtų audinių, spalvingų šalikėlių, kaklo puošmenų ar dirželių.
Drabužiai ir aksesuarai:
Drabužiai ir aksesuarai: "Valentino", "Mango", "Coccinelle", "Massimo Dutti", "Prism", "House Of Holland", "Asos" (gamintojo, asos.com, matchesfashion.com nuotr.)
moteris.lt montažas
"Christopher Kane" modelis
style.com
Vakaro metu ypač moteriškai atrodysite pasipuošusios perregimų audinių palaidine ar suknele su nėrinių įsiuvais. Sutelkite dėmesį į detales: paryškinkite lūpas sodriai rausvais lūpų dažais, įsisekite augalų motyvus atkartojančius auskarus, galite plaukus papuošti blizgia sege. Pasiimkite gėlėmis ar žibučiais dekoruotą delninę. Kad nesušaltumėte, užsimeskite šviesų elegantišką švarkelį.
tumblr.com nuotr.
"Red Valentino" modelis
style.com
Savaitgaliui tiks laisvi siluetai ir natūralūs audiniai. Moteriškumą pabrėžkite gėlėta maksi ilgio suknele arba sijonu, palaidine su raukiniais. Avėkite patogias basutes, pavyzdžiui, platformines ar lygiapadžius sandalus. Nepamirškite stilingų akinių nuo saulės, šįmet madingiausi veidrodiniais stiklais. Svarbiausius daiktus susimeskite į nedidelę kietos formos rankinę ilgu diržu. Atraskite  mergaitiškus rausvus atspalvius.
Drabužiia ir aksesuarai:
Drabužiia ir aksesuarai: "Balenciaga", "Lover", "Christopher Kane", "Anya Hindmarch", "Stradivarius", "DVF", "Asos" (matchesfashion.com ir asos.com nuotr.)
moteris.lt montažas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis