Madingai vasarai – natūralumu dvelkiantys aksesuarai

Gamta per amžius buvo ir bus vienu galingiausių aksesuarų dizainerių įkvėpimo šaltinių. Ne išimtis – šios vasaros kolekcijos. Natūralių medžiagų ir žemę primenančių rusvų atspalvių papuošalai suteiks jūsų įvaizdžiui tikrumo ir gaivos.

Taip pat skaitykite:
Šiuolaikiška klasika: 5 aprangos detalės
Kaip paslėpti plačius pečius ir putlias rankas
Romantiškas stilius: dienai, vakarui ir savaitgaliui

Vasarą puoškitės natūralių medžiagų kaklo papuošalais ir apyrankėmis. Madingi akmenėlių vėriniai, taip pat pynės iš virvelių. Tokius papuošalus nesunkiai galite pasidaryti ir pačios. Pabandykite nusinerti stilingą apykaklę ar susiverti karolius iš paplūdimyje surinktų kriauklelių.

Kaklo papuošalai:
Kaklo papuošalai: "Weekend by MaxMara", "Stradivarius", "Venessa Arizaga", laikrodis "Medley" (asos.com)
gamintojo ir A. Balvočiaus nuotr.
Paryškinkite liemenį pintais dirželiais, o klubus – plačiais odos diržais, dekoruotais masyviomis sagtimis. Kad sukurtumėte išbaigtą vasarišką įvaizdį, nepamirškite nosies pabalnoti išsikirtiniais akiniais nuo saulės. Natūralumo tendenciją atspindės pastelinių spalvų rėmeliai iš kaulo, taip pat galite rasti ir medinių.
Diržai
Diržai "Massimo Dutti", apyrankė "Coccinelle", akiniai nuo saulės "Oliver Peoples" ir "Emporio Armani"
gamintojo ir A. Balvočiaus nuotr.
Susiruošusios romantiškai vakarienei būtiniausius daikčiukus susidėkite į elegantišką iš šiaudų pintą delninę. Kasdienai puikiai tiks pintos rankinės, o laisvadieniui ar apsipirkimui – drobiniai krepšiai.
Delninės
Delninės "Mango Touch" ir "Monton", rankinė "Cortefiel"
Žurnalas "Moteris"
Apsiavusios pintas pilnapades basutes ar medines klumpes ne tik lengvai žingsniuosite, bet ir atrodysite itin stilingai. Platforminės basutės tiks toms, kurios mėgsta ir komfortą, ir mados naujienas. Jas derinkite prie vasariškų suknelių ar siaurų džinsų. Medinės klumpės idealiai atrodys prie safario stiliaus aprangos.
Basutės
Basutės "Mango" ir "Massimo Dutti"
Žurnalas "Moteris"
Basutės
Basutės "Pepe Jeans" ir "Aldo"
Žurnalas "Moteris"
Nuo saulės ginkitės šiaudiniais galvos dangalais. Jie saugos plaukus nuo išblukimo, karščio, o akis – nuo akinančių spindulių. Galite rinktis iš gausybės skrybėlių formų: fedorų, kaubojiškų skrybėlių, plačiakraščių ir kitų.

Stilistė: Justė Kubilinskaitė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis