Astrologinė prognozė liepos 18-25. Kaip elgtis šiuo sudėtingu metu?

Pasak astrologų, liepos 18-25 - sudėtingas laikas. Regis, ką bedarytumėte, tas krenta iš rankų, kiekviename žingsnyje užkoduota nesėkmė. Tačiau nereikia stebėti ir laukti – sukaupkite drąsą ir pradėkite keisti situaciją savo naudai.

Taip pat skaitykite:
- Gimimo data gali lemti gebėjimą mylėti ir seksualinį temperamentą
- Žaidimai miegamajame: seksas prancūziškai, ispaniškai, o gal arabiškai?
- Ką sako tavo apgamas?

Pasitikėti galite tik savo jėgomis – tikimybė, kad sulauksite pagalbos iš kitų, minimali. Saugokitės apgaulių, vagysčių. Gera naujiena ta, kad šiuo nelengvu periodu galite spręsti asmeninius problemas.

Periodo pabaiga – gerokai lengvesnė ir ramesnė. Veikliausi ir energingiausi net gali nustebti dėl staiga užklupusios ramybės. Tai dėkingas metas pradėti didelius projektus, imtis svarbių darbų, laikas tinkamas ir kraustytis.

Ožiaragiai neturėtų rodyti pernelyg didelės iniciatyvos. Gali paaiškėti, kad darbas, kurį pasišausite atlikti, jums bus per sunkus. Dėl to vyresnybė pradės skeptiškai vertinti jūsų galimybes. Būkite apdairūs visur kur, paklausykite žmonių, kuriais pasitikite, patarimų.

Vandeniai užmegs naudingų ryšių su įvairiausių visuomenės sluoksnių atstovais. Drąsiai pateikite pašnekovams savo pasiūlymus - jiems bus pritarta. Nepasikliaukite vien tik nuojauta, atsižvelkite į vyresnių draugų patarimus. Kitaip galite įsivelti į konfliktą su vyresnybe darbe arba su giminaičiais namuose.

Žuvų kitą savaitę laukia susitikimai su naujais žmonėmis. Labai tikėtini ir teigiami jūsų finansinės padėties pokyčiai. Daugelis šio Zodiako ženklo atstovų pradės spręsti organizacinius klausimus, susijusius su gyvenimo būdo keitimu. Sprendimų priėmimas gali užtrukti, bet rezultatai bus palankūs.

Avinai kitą savaitę turėtų spręsti finansinius klausimus, susijusius su jūsų gerovės lygio kėlimu. Jeigu turite kokių nors idėjų, tai pradėkite jas realizuoti, nes tokio palankaus laikotarpio kaip dabar gali dar ilgai nebūti. Kūrybinės inteligentijos atstovai tikriausiai susitiks su rėmėjais ir mecenatais.

Jaučiai turėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip jie leidžia pinigus. Išmokite juos skaičiuoti. Gali būti, kad kitą savaitę jūs parduotuvėse paliksite daugiau nei galite sau leisti. Verčiau šito išvenkite, kadangi situacija finansų srityje klostosi ne visai taip, kaip jums norėtųsi. Būkite atidūs ir asmeniniame gyvenime.

Dvyniai pasieks didelių verslo laimėjimų. Iš visko sprendžiant, derybos ir susitikimai bus sėkmingi, pavyks užmegzti santykius su komerciniais partneriais, seniai numatyti planai ir projektai įgaus realių bruožų. Jūs daug nuveiksite, jei nepamiršite atsargumo, priimdami svarbius sprendimus.

Vėžiai turės gana daug dirbti. Jūsų darbingumas tiesiog stulbins kolegas ir vyresnybę. Artimiausiomis dienomis galite susipažinti su naudingais žmonėmis, tad būkite pasirengę. Per šiuos susitikimus sudaryti susitarimai jums padės išspręsti visas iškilusias problemas ir sutvarkyti neatidėliojamus reikalus.

Liūtai lengvai įgyvendins visus numatytus planus. Jūsų entuziazmas, energija ir naujos idėjos stulbins aplinkinius, kurie parems jūsų iniciatyvas. Tai bus ypač akivaizdu darbe - vyresnybė atsižvelgs į jūsų pasiūlymus, o kolegos padės juos realizuoti. Siekdami savo tikslų, pamėginkite nutolti nuo tradicinių metodų.

Mergelės turėtų neprarasti savitvardos. Nesikarščiuokite ir neskubėkite, kitaip bus labai sunku sutvarkyti savo reikalus. Bet koks darbas artimiausiomis dienomis pareikalaus atidumo. Jūs kupini jėgų, tad veikite, išnaudokite palankias galimybes. Jei prireiks artimųjų pagalbos, tikrai galite jos tikėtis.

Svarstyklės pajus norą kurti, susidomės nauju darbu. Ateinančią savaitę daugelis jūsų sumanymų iškart bus realizuoti, o naujos idėjos įgaus konkrečių bruožų. Patikėkite savo jėgomis, vykite šalin visas abejones, tada niekas jums nesutrukdys sparčiai žengti į priekį, beje, ne tik kūrybos srityje.

Skorpionai turėtų atsargiai bendrauti su verslo parneriais, kitaip galite prisidaryti nereikalingų problemų. Pasistenkite kitą savaitę nesusaistyti savęs jokiais pažadais, kadangi juos įgyvendinti bus labai sunku. Daugelis situacijų pareikalaus ryžtingų poelgių. Nebijokite žengti svarbių žingsnių kelyje į sėkmę.

Šauliai sėkmingai išspręs visus iškilusius uždavinius. Jūsų ryžtas ir aktyvumas darbe neliks nepastebėti, jeigu nepatingėsite juos parodyti. Šios savybės prisidės prie teigiamų pokyčių svarbiose gyvenimo srityse. Jūsų optimizmas leis sutelkti aplink save bičiulius ir bendraminčius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis