Kaip apranga susiaurinti klubus ir šlaunis

Dažna moteris jaučiasi nejaukiai dėl platesnių klubų ir apvalių šlaunų. Tačiau figūros trūkumus galime pakoreguoti tinkamais drabužiais.

Taip pat skaitykite:
Pašėlusios močiutės pataria, kaip atrodyti stilingai. FOTO
Paryžietiškas stilius: 10-ies dalių vasariškas garderobas
Dizaineris E. Rainys: teminės vestuvės tampa vis populiaresnės

Platūs klubai
Kad platūs klubai atrodytų siauresni, reikia vizualiai paplatinti pečius. Rinkitės skersai dryžuotus ar margintus drabužius viršutinėje kūno dalyje. Taip pat vilkėkite šviesius švarkus, nevenkite petelių, dėl jų pečiai atrodys platesni, o klubai - siauresni.

"Asos"
asos.com

Segėkite tiesaus silueto sijonus klostytus priekyje, bet ne šonuose. Vertikalios klostės priekyje kurs liaunesnės figūros įspūdį. Tiks ir madingi kelių spalvų sijonai bei kelnės, kai viduryje būna šviesaus audinio blokas, o šonuose - tamsesnio.

"Adrianna Papell"
"Asos"
asos.com

Netiks:
* Platūs viršutiniai drabužiai, kurie baigiasi ties klubais (toks ilgis atkreips dėmesį į klubus ir paryškins jų platumą)
* Siaurėjantys sijonai
* Labai liemenuoti arba trumpi švarkeliai
* Platūs raukti sijonai

Apvalios šlaunys
Svarbu, kad kelnės šlaunų srityje nebūtų aptemptos, o laisvesnės. Tinkamiausi - lengvai krintantys audiniai. Kelnės gali turėti klostę priekyje, tegul jos priglunda prie kūno, bet neveržia. Ir kelnių, ir sijono užsegimas turėtų būti arba priekyje, arba nugaroje. Užsegimas šone atkreips dėmesį į šlaunų stambumą.

"Asos"
asos.com

Rinkitės tamsesnių atspalvių drabužius apatinėje kūno dalyje. Netiks baltos kelnės - tokios ne tik išryškina apvalumus, bet gali pabrėžti celiulito deformuotą odą. Nesegėkite trumpų sijonėlių, rekomenduojamas ilgis iki kelių ar dar žemiau. Venkite kišenių bei įvairių puošybos elementų ties šlaunimis.

Vasarą apvalesnes šlaunis galite paslėpti po ilgais plazdančiais sijonais ar maksi ilgio suknelėmis. Prie jų derinkite griežto stiliaus švarkelius, kurie suteiks apimties pečiams ir vizualiai susiaurins apatinę kūno dalį.

Nuotrauka – Lino Masioko. Stilius – Mildos Sabockytės. Makiažas – Rasos Bredelienės. Šukuosena – Jolantos Vėžienės
Nuotrauka – Lino Masioko. Stilius – Mildos Sabockytės. Makiažas – Rasos Bredelienės. Šukuosena – Jolantos Vėžienės
Žurnalas "Moteris"

Nepamirškite ir tinkamos avalynės, bateliai turėtų ilginti kojas. Dienai tiks avalynė su neaukšta pakulne, platformos ir bateliai smailesne nosele. Ypatingo grakštumo kojoms suteiks klasikiniai aukštakulniai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis