Magiškas augalas, kurio aromatas tinka kiekvienam sezonui

Verbena – tipinis Viduržemio pakrantės augalas, glaudžiai susijęs su Pietų Prancūzijos žmonėmis. Kai ateina gražuolė vasara, oras darosi vis karštesnis, verbenų lapai naudojami šaltų arbatų gardinimui ar gaivinamiesiems šerbetams.

Verbena žinoma kaip magiškas augalas: numatantis ateitį, apsaugantis nuo gyvačių ir pažadinantis meilę. Ją vadina žavėjimu, ragana, gydymu, nes verbena buvo laikoma visuotiniu vaistu. Verbenų derlius nuimamas liepos mėnesį, krepšiai prisipildo gaivių žalių lapų, turguose visur sklinda verbenos kvapas. Gaivus citrusinis aromatas pasklinda aplink keletą mylių.

 

Verbena natūraliai auga Korsikos saloje „Ecocert“ sertifikuotuose laukuose, jokios sintetinės ar cheminės medžiagos nėra naudojamos augalų auginimo, nurinkimo ar apdorojimo metu. Verbenų lapai rankomis nurenkami ir garų būdu distiliuojami. Aromatas pabunda su pirmu rasos bučiniu. Viena, ką jūs galite padaryti, tai akimirkai sustoti ir giliai įkvėpti, mėgautis. Verbenų laukų platybės, subtilus pačiulis, įpinti gėlių raštai sukuria citrusinius sąskambius. Tai aromatas, kurį užuodus negalite nesišypsoti. Jei jūs paklaustumėte parfumerių, kodėl verbena yra toks visų mylimas aromatas, jie atsakytų, kad šis aromatas yra vienas natūraliausių visame pasaulyje: spontaniškas, šviežias ir grynas. Jis paprastas, tačiau kartu ir elegantiškas. Verbena yra kibirkščiuojanti, išsiveržianti ir žėrinti tarsi gaivus brizas. Kiekvienam patinka citrininės natos, kuriuos susilieja su sutrintais lapeliais. Rafinuotas, amžinai šviežias verbenos aromatas yra iš tų kvapų, kurie puikiai tinka bet kokio sezono metu.

Apelsinas, citrina ir kartusis apelsinas... Manosque‘e stikliniai buteliukai tuoj bus pripildyti gaivių „sulčių“, kurias sukūrė Rémy Margiela. Graviruotas lapas puošia dėžutę ir pasakoja apie naują kelionę po Provansą...


Tualetinis verbenų vanduo "L'OCCITANE en Provence"

O nauja kelionė šiemet prasideda, kuomet glėbį verbenų papildėme vėsinančiais mėtų lapeliais. Vasaros brizas įkvėpė naujai kolekcijai „Mint Verbena“. Tai naujas aromatas, praturtintas citrusinių vaisių ir kvapnių mėtų puokšte, kuris dovanoja vasariškos gaivos pliūpsnį. Tai mėtų eterinių aliejų ir verbenų ekstraktų iš Provanso gaivinantis kokteilis.

Užsakymo nr.: PT_61915235

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis