Vasarai – žaismingas įvaizdis. Makiažo ir šukuosenos pamoka

Nors pastaruoju metu dienos apniuko, o oras atvėso, nepasiduokite slogučiui. Susikurkite žaismingą įvaizdį, kuris kaipmat pakylės nuotaiką ir grąžins vasarą.

Taip pat skaitykite:
15 įdomybių apie šviesiaplaukius
Kaip palaikyti odos švarą
Natūralios kosmetikos paslaptys: pasigaminkite šaltąjį kremą namuose

Šįmet madingas 7-ojo dešimtmečio stilius, kurį pavasario ir vasaros kolekcijose interpretavo ne vienas dizaineris. Tačiau vieną žaismingiausių retro stiliaus versijų pateikė mados namai „Louis Vuitton“. Sukelti ir kaspinais papuošti manekenių plaukai atrodė itin nuotaikingai. Įvaizdį papildė ir kiti mergaitiški akcentai: išraiškingos akys, pasteliniai vokų šešėliai, švelniai rausvos lūpos ir mažučiai deimantiniai auskariukai.

"Louis Vuitton" modelis
gamintojo ir tumblr.com nuotr. (moteris.lt montažas)
Pabrėžti žaismingumui tiks ne tik kaspinais puošti plaukai, bet ir stilinga ponio uodegėlė. Jei norisi šio to įmantresnio, susipinkite ilgą kasą. Vasarą pynimai tapo viena karščiausių tendencijų. Supinta šiek tiek išpašyta kasa atrodys vėjavaikiškai, be to vėjas nesutaršys plaukų, tai praktiška šukuosena.
Vasarą pynimai tapo viena karščiausių tendencijų
Vasarą pynimai tapo viena karščiausių tendencijų
tumblr.com nuotr. (moteris.lt montažas)
Išmokite pinti stilingą vadinamąją žuvies uodegą:
tumblr.com nuotr. (moteris.lt montažas)
Žaismingumą atskleisti galite ir vasariškais kvapais. Moteriškas kvapusis vanduo „Jaipur Bracelet“ („Boucheron“) yra spalvingo ir nuotaikingo aromato. Vaisinis tualetinis vanduo „L'Eau d'Issey Summer Eau de Toilette“ („Issey Miyake“) dvelkia raudonaisiais greipfrutais, ličiais, pasifloromis, jis puikiai tiks energingoms moterims. Vakarėlius mėgstančioms išdykėlėms siūlomas kvapusis vanduo „Flash“ („Jimmy Choo“), jis provokuoja ryškia raudonųjų pipirų nata. O rafinuotoms ir žaismingoms moterims patiks tualetinis vanduo „Love Her“ („Annayake“).
gamintojo nuotr. (moteris.lt montažas)
Valiūkiškumo suteiks akcentuotos akys. Žaiskite rausvų ir violetinių spalvų palete. Šią vasarą madingi spalvoti akių kontūrai ir blakstienų tušai. Pavyzdžiui, dizainerės Donnos Karan pavasario ir vasaros kolekcijoje manekenių akys buvo paryškintos sodriu fuksijų atspalviu. Tačiau toks sprendimas skirtas sukurti šou, todėl verčiau rinkitės subtilesnį įvaizdį. Jei akis dažote spalvotu tušu, naudokite natūralius vokų šešėlius arba tik paryškinkite akių kontūrą pieštuku.
"Donna Karan" modelis
AFP/Scanpix
Romantiškumą pabrėš alyvų, levandų, lelijų, fuksijų ir kiti rausvi bei violetiniai atspalviai. Derinkite šias vasariškas spalvas ir natūralias: kreminę, rusvą, balintos kavos ar tamsesnes.
gamintojo ir tumblr.com nuotr. (moteris.lt montažas)
Žaismingas violetinis makiažas
Reikės:
* Makiažo pagrindo arba maskuoklio
* Sausos kompaktinės pudros
* Vidutinio sodrumo violetinių vokų šešėlių (matiniai arba blizgūs)
* Šviesiai rausvos spalvos vokų šešėlių (matiniai)
* Kreminės spalvos vokų šešėliai (matiniai arba blizgūs)
* Rausvo atspalvio šviesiai violetinių šešėlių (matiniai)
* Tamsiai violetinių šešėlių (arba jau naudotų vidutinio sodrumo violetinės spalvos, sumaišytos su juoda)
* Juodo blakstienų tušo
* Juodo akių kontūro
* Natūralios spalvos lūpų dažų
* Rožių atspalvio skaistalų

Galite naudoti ir mažiau atspalvių nei pateikiama vaizdo klipe.

1. Sudrėkinusios veidą kremu, užmaskuokite jame esančias pigmentines dėmes arba raudonį maskuojamuoju pieštuku. Papudruokite kompaktine pudra – jei dažantis po akimis nubyrės vokų šešėliai, juos lengvai pašalinsite švariu plačiu teptuku.
2. Viršutinius vokus padenkite vidutinio sodrumo violetiniais šešėliais (vakaro įvaizdžiui tiks blizgūs, dienos – matiniai).
3. Vidinius akių kampelius iki voko vidurio padažykite šviesiai rausvais šešėliais, suliekite juos su violetiniais. Pačius kampelius paryškinkite kreminės spalvos šešėliais.
4. Rausvo atspalvio šviesiai violetiniais šešėliais paryškinkite voko raukšlę ir šiek tiek virš jos. Šešėlius išsklaidykite.
5. Tamsiai violetiniais šešėliais akcentuokite išorinius akies kampus, šešėlių spalvas suliekite vieną su kita, kad spalvos subtiliai persipintų.
6. Paryškinkite vidutinio sodrumo violetine spalva apatinę blakstienų augimo liniją.
7. Viršutinę blakstienų augimo liniją paryškinkite juodu akių kontūru (skystu arba pieštuku).
8. Blakstienas nutepkite sluoksniu juodo tušo.
9. Lūpas nudažykite natūralaus atspalvio dažais arba blizgesiu.
10. Skruostus paryškinkite švelnaus atspalvio rožiniais skaistalais.
11. Sušukuokite antakius, jei reikia paryškinkite rudo atspalvio pieštuku.

Makiažo pamoka - vaizdo klipe:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis