Auksinės V. Beckham įvaizdžio taisyklės

Dizainerė Victoria Beckham kasmet atsiduria tarp stilingiausių pasaulio moterų. Jos kolekcijos sulaukia mados kritikų pagyrų, o asmeninis įvaizdis neretai kopijuojamas. Į ką atkreipti dėmesį pataria stilingoji Victoria?

Kadaise merginų grupės "Spice Girls" narės Victorios įvaizdis nebuvo vertinamas teigiamai. Blizgantys audiniai, gilios iškirptės, aptempti siluetai – visa tai greičiau vulgaru, nei stilinga. Tačiau laikui bėgant V. Beckham išvaizda tapo brandesnė. Dainininkė yra sakiusi: "Nesigailiu nė vieno savo išvaizdos pokyčio, keistis reikia drąsiai – tai padeda atrasti save." Victoria 2008 m. pradėjo kurti vardines kolekcijas, kurių modelius šiandien graibsto gausybė Holivudo žvaigždžių. Aktorės Blake Lively, Charlize Theron, Cameron Diaz, atilkėjos Beyonce, Jennifer Lopez, Jessica Simpson – tik dalis V. Beckham klienčių.

"Spice Girls" narės (iš kairės): Mel C, Emma Bunton, Mel B, Victoria Beckham, Geri Halliwell
AFP/Scanpix

Taip pat skaitykite:
Kauno gatvėse vyrauja maksi suknelių mada. FOTO
Patogių ir romantiškų batelių TOP 10
Kaip išsirinkti rankinę pagal figūros tipą

Sakytum, dizainerė nepasirodo gatvėje be savo pačios kurtų apdarų, akinių nuo saulės, prabangios rankinės ir tradiciniu tapusio akcento – svaiginančių aukštakulnių. Tačiau ji sako, kad norint atrodyti stilingai, visai nebūtina avėti aukštakulnių, lygiapadžiai bateliai gali atrodyti ne ką prasčiau.

Dizainerė Victoria Beckham
Dizainerė Victoria Beckham
Scanpix

V. Beckham pabrėžia, jog apranga visuomet turi atitikti situaciją. Vienaip derėtų atrodyti darbe, kitaip vakarėlyje, dar kitaip ilsintis ar leidžiant laiką su vaikais. Apranga turi būti ne tik tvarkinga, tikti jūsų figūrai, bet ir būti patogi: "Dažnai mūviu siauras kelnes, tačiau tai darau ne dėl mados, tiesiog jos patogios ir praktiškos, tinka daugumai progų, prie jų lengva derinti kitus drabužius", – kalba Victoria.

Dizainerė Victoria Beckham
Dizainerė Victoria Beckham
AFP/Scanpix

Dizainerė mano, kad kiekviena moteris turėtų įsigyti jos figūrai tobulai tinkančią suknelę. Galbūt viena atrdys nepakartojamai pasidabinusi liemenuota suknele, kita tiesaus ar trapecijos silueto. Svarbiausia, kad vilkėdamos suknelę, jaustumėtės ypač moteriškai ir pasitikėtumėte savimi. Smulkaus sudėjimo Victoria dažniausiai vilki siaurutes sukneles laivelio formos iškirpte.

Victoria Beckham su vyru Davidu
Victoria Beckham su vyru Davidu
Reuters/Scanpix

Auksinės V. Beckham stiliaus taisyklės:
1. Atidžiai rinkitės aksesuarus, tinkama rankinė gali fantastiškai pakeisti aprangą.
2. Apranga privalo atitikti progą.
3. Nepamirškite akinių nuo saulės, jie kiekvieno įvaizdžio baigiamasis akcentas.
4. Investuokite į kokybiškus džinsus, tamsūs siauri džinsai puikiai tinka ir dienai, ir vakarui.
5. Įsigykite elegantiškus lygiapadžius batelius, jie gali atstoti gundančius aukštakulnius.

Daugiau V. Beckham stiliaus variacijų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis