Panevėžyje koncertuos „Smokie“ lyderis - Chrisas Normanas

Populiariosios grupės „Smokie“ lyderis ir auksinis balsas Chrisas Normanas į savo gastrolių grafiką pirmą kartą įtraukė Panevėžį. Vokalistas su savo grupe surengs grandiozinį koncertą, kuriame skambės kelios dešimtys hitais tapusių kūrinių.

„Legendinio vokalisto pasirodymas turėtų tapti įsimintina švente tikriems melomanams, nes galimybė viso koncerto metu girdėti vien hitais tapusius, o tai reiškia ir puikiai pažįstamus, net kelias kartas užauginusius kūrinius, pasitaiko išties ne dažnai. Be to, atlikėjas Panevėžyje svečiuosis prieš pat Kalėdas todėl, tikiu, jog jo koncertas taps puikia įžanga į švenčių maratoną“, – sako Panevėžio „Cido“ arenos generalinis direktorius Dainius Visackas.

Koncerte Panevėžyje bus galima išgirsti tokius kūrinius, kaip daugeliui jausmingus prisiminimus sužadinantis „Living Next Door to Alice“, meilės hitas „Midnight Lady“, „Needless and Pins“, „Mexican Girl“, „Oh Carol“, „I‘ll Meet You at Midnight“, „Don't Play Your Rock'N Roll to Me“ ir kitus tiek iš „Smokie“, tiek ir asmeninio Chriso Normano repertuaro.

„Chriso Normano vardas su lyrinėmis dainomis asocijuojasi tiek pat, kiek ir su energinguoju roku, todėl koncertas Panevėžyje žada būti tiek rokenroliškas, tiek ir melancholiškas. Tos kelios valandos bus tarsi kelionė per atlikėjo gyvenimą, stabtelint įsimintiniausiose ir gražiausiose stotelėse“, – koncerto detales atskleidžia D. Visackas.

Jungtinėje Karalystėje gimusi pop roko žvaigždė savo pirmąją gitarą iš tėčio dovanų gavo būdama vos septynerių metų amžiaus, o didžiausią įtaką jo muzikiniam skoniui turėjo legendiniai Elvis Presley, Little Richardas, „The Beatles”, Bobas Dylanas ir „The Rolling Stones”.

Chriso Normano žvaigždė sužibo ir iškilo kultinei grupei „Smokie“ 1975 metais išleidus pirmąjį albumą „Pass It Around“, o 1978 metus jau buvo galima drąsiai vadinti grupės „Smokie“ aukso amžiumi. Tuomet buvo išleistas albumas „The Montreaux Album”, sulaukęs aukščiausių kritikų vertinimų, singlas „Mexican Girl” tapo megahitu, o Chriso Normano ir Suzie Quatro dueto daina „Stumblin’ in” pateko į amerikietiškojo „Billboard” TOP-10 pozicijas.

Vėliau sekė akinančios šlovės metai, gastrolės visuose kontinentuose ir sausakimši stadionai grupės gerbėjų, dievinančių kiekvieną grupės dainą ir narį.

Nors 1986 m. Chrisas Normanas paliko „Smokie” ir pradėjo solinę karjerą, jo diskografija išties įspūdinga: išleista daugiau kaip 50 singlų ir virš 30 albumų (9 iš jų – „Smokie” sudėtyje, 25 – soliniai), pasaulyje parduota daugiau kaip 30 milijonų įrašų. Be to, atlikėjas iki šiol kuria (šiai metais bus išleistas jo naujausias albumas „There and Back“) ir aktyviai koncertuoja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis