Naujas sezonas darbo aprangai siūlo vyrišką įvaizdį

Apie ryškias spalvas ir romantiškus derinius stilistai skalambijo visą vasarą, o artėjant rudeniui mada gręžiasi į santūrumą ir vyrišką įvaizdį. Jei norite būti stilinga darbuotoja, renkitės it džentelmenas.

Į spintą priimkite tiesias kostiumines kelnes, baltus marškinius, liemenes, tarytum per didelius švarkus ir gigantiškus laikrodžius. Viena kita moteriška garderobo detalė – klasikinė suknelė, aukštakulniai – tegul tampa solidaus įvaizdžio prieskoniu.

"Hugo Boss" modeliai
Gamintojo nuotr.

Taip pat skaitykite:
Tinkama apranga – dailesnės kojos
Auksinės V. Beckham įvaizdžio taisyklės
Kauno gatvėse vyrauja maksi suknelių mada. FOTO

Griežti švarkai taps artėjančio sezono hitu. Nors jie grubūs, gremėzdiški, tačiau vilkimi prie siauro sijono ir aukštakulnių batelių stebėtinai pabrėžia moterišką figūrą. Nebijokite švarko perjuosti diržu – išryškinsite taliją.

"Sportmax" modelis
Gamintojo nuotr.
"Hugo Boss" modelis
Gamintojo nuotr.

Kol dar šviečia saulė ir lepina šiltas oras, galite rinktis subtilesnį švarko variantą – liemenę. Ją vilkėkite ant paprastos palaidinės, „T“ silueto marškinėlių, derinkite ir prie sijono, ir prie kelnių. Įdomiai atrodo ilgos tiesios liemenės ar panašios į kimono.

''Lanvin'' 2013 m. modelis
''Lanvin'' 2013 m. modelis
Reuters/Scanpix

Balti marškiniai – privaloma darbinio garderobo detalė. Visuomet atrodo gaiviai ir tvarkingai, juos lengvai priderinsite prie daugelio drabužių. Stilingai atrodysite vilkėdamos berankovius marškinius, sukištus į kostiumines kelnes su kantu arba į minimalistinio stiliaus sijoną.

''Valentino'' modelis
''Valentino'' modelis
Scanpix

Klasikinių siluetų struktūriškos suknelės pabrėš jūsų pasitikėjimą savimi, tačiau neužgoš moteriškumo. Rinkitės tokias, kurios tinka jūsų figūrai: siauros, liemenuotos, tiesios, klostytu sijonu, formuotos įsiuvais ir panašiai. Svarbiausia, kad suknelė būtų subtilios spalvos (indigo, rudų atspalvių, smėlinė, pilka, juoda, burgundiško vyno) ir lakoniško silueto.

"Sportmax" modelis
Gamintojo nuotr.
"Sportmax" modelis
Gamintojo nuotr.

Tendencingi aksesuarai:
* Dideli laikrodžiai metaline apyranke
* Suvarstomi bateliai lygiu padu
* Nedidelės šilkinės skarelės, rišamos ant kaklo
* Portfelius primenančios rankinės
* Masyvios kietos odos delninės

"Valentino" modelis
Scanpix

* Fedoros
* Odinės apyrankės su metalo detalėmis
* Sąsagos rankogaliuose
* Aviatorių stiliaus akiniai nuo saulės
* Regą koreguojantys akiniai masyviais rėmeliais

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis