Atviras laiškas Vyrui: tavo 35 klaidos lovoje

Klaidų lytiniame gyvenime darome mes visi – vyras niekada iki galo nesugebės suprasti moters, o moteris – vyro. Vis dėlto daugumos klaidų besimylint būtų galima išvengti, tiesiog įsiklausius į partnerio norus, perskaičius jo kūno kalbą, veido išraišką. Daugiau klaidų sekse darote būtent jūs, vyrai. Apie tai ir pakalbėkime.

1. Tu per greitai baigi. Dauguma mūsų esame įsitikinusios, kad tai lemia išskirtinis vyriškio piktybiškumas ir egoizmas. Aš manau, kad tu tikrai gali išsilaikyti dar pusvalandį. Tiesiog nenori suteikti man malonumo.

2. Kartais pernelyg ilgai nebaigi. Tada aš manau, kad mano kūnas tau nepatrauklus ir tavęs nejaudina. Be to, aš pavargstu.

3. Tu visą laiką tyli. Kaip žinoma, vyras myli akimis, moteris – ausimis. Taigi tomis ausimis aš norėčiau girdėti švelnius žodžius. Arba bent jau dejones, liudijančias tavo aistrą.

4. Pernelyg garsiai šauki. Tiesa, iš mano pažįstamų moterų tuo skundėsi tik viena, tačiau labai aktyviai. Audringas jausmų reiškimas – puiku, tačiau vis dėlto atsimink: tu – ne stadione.

5. Myliesi nenusimovęs kojinių. Kodėl mes nusimename išvydusios nuogą vyrą su kojinėmis, neaišku. Šitai sunku suprasti, verčiau tai atsimink, ir tiek.

6. Tu pernelyg greitai nusirengi. Moteris labiau už viską gyvenime nemėgsta atsidurti kvailoje situacijoje. Ir jeigu aš dar stoviu su kailiniais ir batais, o ant tavęs nieko nėra, išskyrus prezervatyvą, mes atrodome, švelniai tariant, absurdiškai.

7. Pačiu pačiausiu momentu tu stabteli ir klausi manęs: „Tu jau baigei?“ Be komentarų.

8. Palieki įjungtą didįjį kambario apšvietimą. Pernelyg aiški šviesa miegamajį paverčia operacine. Be to, aš negaliu susikonecentruoti į procesą, nes visą laiką turiu sekti, ar pakankamai seksualiai atrodau.

9. Tu nesiprausi prieš seksą. Ernestas Hemingvėjus sakė, kad vyras turi kvepėti vyru. Tačiau aš su juo nesutinku. Žinoma, nesitikiu, kad kvepėsi šviežiomis pakalnutėmis, tačiau dvokianti gyvenimo kasdienybė, deja, manęs nesujaudins.

10. Leki į dušą iškart vos baigęs. Moterys panašios į kates. O katės turi įprotį glaustytis prie mylimo žmogaus, kad ant jo paliktų savo kūno kvapą. Ir kai tu demonstratyviai skubi su tuo kvapu atsisveikinti, aš jaučiuosi įskaudinta.

11. Iškart nusisuki ir užmiegi. Didžiausias įžeidimas! Griečiausia tai yra blogiausia, ką gali padaryti vyras lovoje. Net jei išvakarėse tu užbaigei daktaro disertaciją ar pasiekei naują rekordą 100 metrų bėgime – niekas tavęs nepateisina. Mano nuomone, po sekso tu privalai parodyti švelnumo. Antraip, ko išvis gulei su manimi į lovą?!

Shutterstock nuotr.
12. Kunilingo metu tu visą laiką žiūri man į akis. Galbūt pats ir nesuvoki, tačiau atrodai kaip gudrus fašistas, lendantis iš apkasų. Bet kokiu atveju tau reikėtų bent pasistengti sudaryti vaizdą, kad ir tau šis procesas patinka.

13. Nesiskuti. Kadangi man barzda neauga, tu niekada nesuprasi, kokius skausmus geba sukelti "nekalta" dviejų dienų barzdelė. Jei nori tai pajusti, pasitrink nosimi į draugo barzdą. Abejoju, ar tau tai patiks.

14. Tu iš principo nesimyli rytais. Statistiškai, daugumai moterų mylėtis ryte – lyg laižyti grietinėlę. Ačiū dievui, rytais atsisakančiųjų sekso nėra jau taip daug.

15. Lovoje esi pernelyg teatrališkas. Mes, moterys, vertiname nuoširdumą. Taigi pasistenk, kad aš pajusčiau, jog tave intriguoju iš tikrųjų.

16. Tavo nagai – per ilgi. Sako, kad vyras nebus apšauktas impotentu tol, kol bus sveikas nors vienas jo pirštas. Tačiau jei ant to piršto auga ilgas, apšepęs, apkramtytas nagas, tai prie lovos galima statyti kryžių.

17. Visą laiką nurodinėji, ką man daryti. Tu – ne seržantas, o aš – ne naujokų būrys. Todėl komandos „Gult!“, „Ramiai!“ ir „Aplink!“ tinka kareivinėse, o lovoje jos skamba kvailokai.

18. Nesirūpini mano saugumu. Negana to, kad sutinku mylėtis su prezervatyvu, iš manęs jau tikimasi, kad iš anksto jų nupirksiu, nešiosiuosi kišenėje ir dar užmausiu (jei įmanoma, tau nė nepastebėjus).

Shutterstock nuotr.
19. Tu pabrėžtinai lenki mano galvą žemyn. Oralinis – geros valios aktas. Prievarta, net vos juntama, verčia mane atlikti tai, ko galbūt, aš visiškai nenoriu. Jeigu tau iš tikro šito norisi, verčiau išprovokuok tai savo pavyzdžiu – švelniais bučiniais mano intymiausioje vietelėje, pasisukęs veidu į mano kojas.

20. Kunilingo metu spjaudaisi. "O ką daryti, jei plaukeliai amžinai lenda į burną? Ignoruoti? Nepastebimai pirštu išimti iš burnos?" Į šiuos protingai iškeltus klausimus visos damos atsako vienodai: „Nežinau. Ką nors sugalvok. Tu juk vyras!“

21. Po mineto manęs nebučiuoji. Tu niekada negali man paaiškinti, kodėl nenori pažinti savo spermos skonio, tačiau mane toks elgesys žeidžia. Man atrodo, kad šitaip tu parodai savo pasišlykštėjimą. Įveik savo emocijas ir pabučiuok, jei aš šito noriu – juk ką tik iš visų jėgų stengiausi būtent dėl tavęs.

22. Mineto metu tu manęs neįspėji, kada baigi. Spermos skonis – tai kažkas tarpinio tarp jūros vandens ir kiaušinio baltymo. Šis įdomus derinys patinka toli gražu ne visiems.

23. Kai aš tau atlieku minetą, stengiesi judėti ir pats. Pirma, aš iš tikrųjų bijau tave sužeisti dantimis. Antra, nenoriu užspringti. Gulėk ramiai – aš viską padarysiu pati.

24. Skaudžiai kandžioji spenelius. Senais laikais už tokius „bajerius“ krūtimi maitinamiems kūdikimas ištraukdavo pirma laiko prasikalusius dantis.

25. Spenelius sukioji tarp pirštų. Spenelis – ne radijo imtuvo mygtukas, kuriuo gaudoma sunkiai pasiekiama stotis. Juos reikia tiesiog glamonėti, bučiuoti ir čiulpti.

26. Nuolat tampai, maigai ir trini mano krūtis. Krūtys - ne melionas, kurį reikia patapšnoti, norint įsitikinti, ar jau prisirpęs. Ir ne šlapi skalbiniai, kuriuos reikia kaip reikiant išgręžti. Krūtys reikalauja pagarbaus ir meilaus elgesio.

27. Užgriūvi ant manęs visu svoriu. Tu sveri gerokai daugiau už mane. Mylintis klasikine poza, nereikėtų labai pasikliauti mano ištverme. Ir patikėk: tas mano kvėpavimas su pertrūkiais – visai ne išgyvenamos aistros ženklas.

28. Kartais tu judi pernelyg greitai, kartais - per lėtai. Tai yra, beje, labiausiai paplitusi moters pretenzija vyrui. Galbūt čia kalti nesutampantys temperamentai. Ar bioritmai. Uždėk mano delnus sau ant sėdmenų – instinktyviai tave nukreipsiu tinkamu ritmu.

29. Bučiuojiesi agresyviai. Man nepatinka, kai tu pernelyg stipriai grūdi liežuvį į burną ir ten su tokia pačia jėga ten makaluoji.

30. Su tavimi dažnai jaučiuosi kaip pas gydytoją proktologą. Turėk omenyje, kad analinis stimuliavimas labiau patinka vyrams. Nes jie turi prostatą. O moterys jos neturi.

31. Nustoji mylėtis norėdamas atsiliepti į skambutį ar perjungti televizijos kanalą. Yra toks anekdotas. "Važiuoja traukinys. Ant bėgių mylisi pora. Mašinistas vos spėja sustabdyti traukinį už 10 cm nuo poros, iššoka iš garvežio ir pripuolęs griebia vyriškį. „Atleisk, gerbiamasis, - sako šis, - kažkas šioje situacijoje turėjo sustoti. Aš negalėjau.“ Štai pavyzdys, kuriuo verta sekti.

Shutterstock nuotr.
32. Seilėji mano ausis ir puti į jas orą. Ausys – daugelio žmonių erogeninė zona, nes tai – labai jautri vieta. Tačiau nereikėtų jų griaužti, kramtyti, sukti ir audringai čiulpti. Švelnus bučinys kartais daro stebuklus.

33. Visiškai nerodai iniciatyvos. Kaip feminizmas betriumfuotų, moteris po senovei nori būti dėmesio centre. Man neįdomu viską daryti pačiai.

34. Tu draskai mano apatinius. Su savo apatiniais moteris elgiasi itin skrupulingai. Ir jei erotiniuose filmuose tik ir plaikstosi draskomo apatinio trikotažo skiautės, realybėje yra kitaip. Pasieksi to, kad būdama su tavimi aš užsitempsiu pigias, nuskalbtas ir nunešiotas kelnaites.

35. Man nepatinka, kaip tu kalbi sekso metu. Tu paverti mūsų lovą kažkokiu kareivinės ir vaikų darželio mišiniu. Klausimas, kaip vadinti intymiąsias vieteles – labai senas ir keblus. Mes, moterys nemėgstame šiurkštumo, tačiau ir seilėjimasis - ne prie širdies. Gal verčiau ŠITO nevadink niekaip, o prireikus ištark kokį švelnų žodį.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis