Šukuosena išduoda tavo charakterį. Koks jis?

Pasakyk, kokią mėgsti nešioti šukuoseną, ir aš pasakysiu, kas tu esi.

Ilgi paleisti plaukai rodo, kad moteris yra seksualiai aktyvi, linkusi rizikuoti. Ji nėra eilinė moteris, pasižymi valingu charakteriu ir turi aiškius tikslus gyvenime.

Surišti plaukai sako, kad tai - savimi pasitikinti moteris, žinanti savo kainą ir nesiekianti pigių efektų.

Ilgi banguojantys plaukai liudija tokias charakterio savybes kaip betarpiškumą, spontaniškumą. Tai kūrybiška ir rafinuota asmenybė. Tokios moters gyvenime romantika ir seksas vaidina itin svarbų vaidmenį.

Ilgi tiesūs plaukai – moteriškumo ir santūrumo ženklas. Tokia moteris vertina visa tai, kas yra klasiška, elegantiška, ji visada išlaiko pusiausvyrą.

Garbanoti plaukai sufleruoja, kad jų savininkė neatsisakys lengvo flirto su vyru.

Trumpų plaukų šukuoseną renkasi santūrios, susivaldančios moterys. Jos inteligentiškos, turi skvarbų protą ir valią.

Ilgus karė stiliumi kirptus plaukus nešioja moterys, kurios harmoningos visame kame, turi puikų saiko jausmą. Dažniausiai jos yra moteriškos, minkštos, protingos ir mėgsta savo darbą.

Trumpų plaukų karė kirpimas liudija apie įgimtą skonį ir eleganciją. Tokios moterys visur mėgsta tvarką ir visada užbaigia darbus iki galo. Jų pagrindinės savybės: valia, ambicingumas, dalykiškumas.

Moterys, kurios mėgsta plaukus surišti mazgu ar susukti į kuodą, dažniausiai yra reiklios tiek sau, tiek aplinkiniams, kartais – pernelyg susikausčiusios.

Ant pečių krentantys lygūs plaukai liudija apie originalią jų savininkę, kuri pasižymi valingu charakteriu ir turi aiškius gyvenimo tikslus. Tuo pačiu ji yra romantiška, jautri būtybė.

Trumpi plaukai, krentantys ant skruostų, sako, kad moteris baiminasi artėjančios senatvės. Ji gyvenime pernelyg įsitempusi, sunkiai mokanti atsipalaiduoti.

Plaukus ant šono nešioja kuklios, savimi nepasitikinčios moterys. Joms stinga pasitikėjimo savo jėgomis, jos vengia priimti sprendimus, imtis atsakomybės. Tokia moteris bijo problemų, sudėtingų dalykų. 

Kai plaukai nubraukiami nuo kaktos, kalbame apie tvirtą charakterį, atvirumą, gebėjimą atsilaikyti prieš supantį pasaulį ir įrodyti savo požiūrį.

Avangardines, originalias šukuosenas renkasi netipiškos, dažnai nenusakomo būdo asmenybės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis