Kokie papuošalai madingi visada

Kasmet skelbiamos naujos tendencijos, tačiau klasika išlieka madinga visais laikais. Į kokius laikui nepavaldžius papuošalus investuoti, kad jais galėtume puoštis ne vieną sezoną.

Perlų vėrinys
Perlų puošmenos madingos nuo neatmenamų laikų, tai prabangos ir elegancijos ženklas. Vienos ar kelių eilių vėrinys atrodys moderniai segimas prie klasikinio švarko, marškinių ar rudenį madingų odinių drabužių.

Perlų vėrinys
Perlų vėrinys "Asos"
asos.com nuotr.
Katherine Heigl
Katherine Heigl
AP/Scanpix

Masyvi grandinė
Subtilios grandinėlės – klasika, tačiau kelis pastaruosius metus stambesnės grandinėlės taip pat išlieka madingos. Šiandien jas galime įtraukti į klasikinių griežtesnio stiliaus papuošalų sąrašą. Tokias grandines derinkite prie minimalistinio stiliaus drabužių.
Kaklo papuošalas
Kaklo papuošalas "Mango"
Gamintojo nuotr.
Aktorė Lily Collins
Aktorė Lily Collins
AFP/Scanpix

Metalinių apyrankių rinkinys
Kelios plonos auksinės ar sidabrinės apyrankės pabrėš riešo grakštumą, suteiks įvaizdžiui bohemiškos elegancijos. Apyrankių rinkinį galite segėti ant vienos rankos arba padalinti po kelias abiem. Tai universalus papuošalas, tinkantis ir prie laisvalaikio, ir prie elegantiškų drabužių.
Apyrankių rinkinys
Apyrankių rinkinys "Mango"
Gamintojo nuotr.
Aktorė Eva Mendes
Aktorė Eva Mendes
AFP/Scanpix

Apyrankė su pakabučiais
Grandinėlės tipo apyrankė, ant kurios kabinami maži pakabučiai yra ne tik puošmena, bet ir savotiška prisiminimų skrynelė. Dažnai pakabučius galima įsigyti atskirai, taigi svarbius įvykius užkoduosite jiems skirtais simboliais. Ši apyrankė metai iš metų pildoma naujais pakabučiais taps tik dar stilingesnė.
Apyrankė
Apyrankė "Betsey Johnson" (polyvore.com)
nordstrom.com nuotr.
Aktorė Ashley Greene
Aktorė Ashley Greene
Mavrixonline/Scanpix

Minimalistiniai auskarai
Mažyčiai auksiniai auskarai suteikia prabangos, tai baigiamasis įvaizdžio akcentas. Juos galite segėti bet kada – pramogaudamos, darbe, oficialiame susitikime, vakarieniaudamos restorane ir t.t.
Auskarai
Auskarai "Asos"
asos.com nuotr.
Aktorė Angelina Jolie
Aktorė Angelina Jolie
AFP/Scanpix

Grandinėlė su užrašu

Grandinėlės su užrašu (dažnai vardu) tapo ypač populiarios po serialo „Seksas ir miestas“, kuriame tokia grandinėle puošėsi pagrindinė herojė Carrie Bradshaw (akt. Sarah Jessica Parker). Tai paprastas, bet asmeniškas papuošalas, kuris subtiliai pabrėžia dekoltė. Puikiai atrodo prie laisvalaikio marškinėlių, suknelių, atviresnių palaidinių.
Kaklo papuošalas
Kaklo papuošalas "Asos"
asos.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis