I. Stumbrienė: esu mama, negaliu rengtis kaip dukros bendraklasės. FOTO

Neseniai iš Paryžiaus grįžusi verslininkė Inga Stumbrienė džiaugiasi atnaujinusi spintą. Paryžiuje ji įsigijo ne vieną madingą pirkinį: suknelių, aksesuarų, akinius nuo saulės, kurie, sako, tiks įvairioms progoms. Taigi, Ingos klausiame, kas slepiasi stilingos moters spintoje.

Inga domisi mados naujienomis, nors pati kuklinasi: „Stengiuosi sekti tendencijas.“ Tačiau ji puikiai išmano mados sritį, greitakalbe apibūdina skirtingų dizainerių kūrybą. Pasak I. Stumbrienės, mados namai „Roberto Cavalli“ kuria amazonės įvaizdį, „Chloe“ išsiskiria švelnumu ir jautrumu, o štai Donatellos Versace kūriniai yra ryškūs, moteriški, taigi jiems ir atiteko Ingos simpatijos.

"Versace" modeliai
AFP/Scanpix

Jauna mama viešėdama Paryžiuje neaplenkė mėgstamiausios „Versace“ parduotuvės, čia I. Stumbrienė leido sau moteriškai papramogauti. Paklausta, kodėl būtent „Versace“ ženklas patraukė jos dėmesį, verslininkė sakė: „Jų kuriamas stilius yra ryškus, ekspresyvus ir seksualus. Man patinka moteriškumas ir ryškios spalvos.“

Taip pat skaitykite:
Stiliaus patarimai, kurie pravers kiekvienai
Džinsinė mada brandesnio amžiaus moterims
7 madingi aksesuarai rudeniui

Tačiau I. Stumbrienė nepamiršta ir Lietuvos dizainerių. Tarp jos mėgstamiausių – rafinuotą stilių kuriantis dizaineris Liutauras Salasevičius, dangiški Viktorijos Jakučinskaitės nėriniai, griežtas Juozo Statkevičiaus fatališkumas ir jausmingi Ellos Tatarinovos kūriniai.

Inga Stumbrienė su dukra demonstruoja  dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės sukneles
Inga Stumbrienė su dukra demonstruoja dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės sukneles
DELFI / Šarūnas Mažeika

Dažniausiai nuotraukose I. Stumbrienę matome pasipuošusią suknelėmis, tačiau dieną ji pirmenybę teikia kelnėms. Aplinkybės laikui bėgant įpareigoja verslininkę šiek tiek keisti aprangos stilių, dabar jis brandesnis, subtilus ir elegantiškas: „Esu mama, negaliu rengtis kaip dukros bendraklasės.“ Tad nenuostabu, kad yra drabužių, kurių Inga niekuomet neapsivilktų, vienas jų – vadinamosios Aladino kelnės. „Tai tikrai ne man, negalėčiau tokių mūvėti“, – kalbėjo prie elegantiško stiliaus linkstanti moteris.

O ką spintoje turėtų turėti kiekviena moteris? „Aukštakulniai, kailiniai ir suknelė“, – moteriškumą pabrėžiančius elementus užtikrintai išvardijo I. Stumbrienė. Pačios drabužinėje šių daiktų netrūksta. Inga grakštų siluetą dažnai išryškina elegantiškomis suknelėmis. Liauną figūrą pabrėžia aukštakulniais bateliais, o nuo šalčių ginasi kailiniais, jie karaliaus ir rudens tendencijose.

Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė
DELFI / Tomas Vinickas

Vartydama mados žurnalus, Inga kartkartėmis peržvelgia garsių moterų aprangą. Verslininkė neslepia, kad tai šaunus įkvėpimo šaltinis: „Nuotraukose matytą žinomų moterų aprangą interpretuoju savaip, susikuriu norimą įvaizdį.“

Inga Paksaitė-Stumbrienė ir Aivaras Stumbras
Inga Paksaitė-Stumbrienė ir Aivaras Stumbras
DELFI / Tomas Vinickas

Taigi, stilingos moters spintoje neturėtų trūkti suknelių, moteriškumą pabrėžiančių aksesuarų. Ir ji turėtų mokėti susikurti savitą, bet madingais elementais papildytą stilių. Ką ir kada vilkėti, taip pat svarbu: proga, laikas ir vieta visada turi būti įvertinti.

Ingos Stumbrienės stilius - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis