Kokybiškos elektroninės muzikos gerbėjams – ypatingas vakarėlis

Kokybiškos elektroninės muzikos gerbėjai turėtų jau dabar suklusti, nes rugsėjį Vilniuje įvyks tarptautinis muzikos showcase – parodomasis vakarėlis, kuriame dalyvaus vienos žinomos ir pripažintos Berlyno leidybinės kompanijos „Life & Death“ atlikėjai.

„Jiems priklauso labai talentingi kūrėjai, kurie nuolat keliauja po didžiausius pasaulio klubus, tad už tai, kad net 3 iš jų drauge atvyksta į „Loftą” turėtume dėkoti „Loftas Fest’e“ grojusiem italam „Tale Of Us“. Jie užtarė žodelį apie mus“, – tarptautinio showcase Vilniuje paskelbimą komentuoja Victoras Diavara.

Vakarėlyje pasirodys elektroninės muzikos kūrėjas italas Clockwork, vokiečių kiek švelnesnio techno duetas „The/Das“ bei pats „Life & Death“ bendrasavininkas DJ Tennis, augęs tarp Amerikos ir Italijos.

„Life & Death“, Clockwork
„Life & Death“, Clockwork
Organizatorių archyvas

Šį ypatingą vakarėlį entuziastingai palaiko ir TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė. Būtent ji kuravo italų „Tale Of Us“ atvykimą į Vilnių ir dabar tikrai prisidės prie šio tarptautinio showcase edukacinių darbų.

„Tai, ką daro „Life & Death“ man labai patinka. Jų investicija milžiniška – iš gausos muzikantų ir didžėjų jie atrenka tik pačius geriausius ir ką iš jų darbų beklausyčiau – viskas yra tiesiog nuostabu“, – sako U. Skonsmanaitė.

„Life & Death“ bendrasavininkas DJ Tennis
„Life & Death“ bendrasavininkas DJ Tennis
Organizatorių archyvas

Kaip patys didžėjai sako, bendra savybė jungianti šios leidybinės kompanijos artistus yra kažkas aukščiau jų ypatingų talentų. Žinoma, visi leible yra nusipelnę, talentingi, bet kas juos jungia yra kai kas kita:

„Galbūt neuronai jų nervų sistemoje kažkaip kitaip susijungia, galbūt jie gavo per mažai saulės vaikystėje. Bet jie iš tiesų nėra eilniai ir normalūs. Ir tai yra visiškai jų arkliukas“, – taip prisistato „Life & Death“ muzikinė šeima.

Vakarėlis vyks menų fabrike „Loftas“ rugsėjo 21 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis