Lietuvos garsenybės demonstruos gatvės madą

Šaltąjį sezoną stileivos pasitinka ne ką mažiau pozityviai, nei laukė vasaros: naujų rudeniškų spalvų paletė, madingi, vasaros aprangoje nematyti atspalviai, naujos drabužių, avalynės ir aksesuarų kolekcijos yra tos gerosios naujienos, kurias atsineša ruduo. Į Lietuvos mados istorijos 2013-ųjų metų puslapius bus įrašytas unikalus, pirmą kartą įvyksiantis gatvės mados tinklaraštininkų kolekcijų pristatymas.

Gatvės mada – mylinčių stilių, laisvę ir gyvenimą kūrinys
Gatvės mada – tai ne prabangiose dizainerių studijose ir moderniose dirbtuvėse atsiradusi, o dinamiško miesto gyventojų gyvenimo būdo įkvėpta ir pačių miestelėnų diktuojama, mada. Šis mados „žanras“ jau nuo hipių laikų buvo ir išliko sietinas su jauno žmogaus pasaulėjauta, kultūra, dievinama muzika, kasdieniu tempu bei veikla. Ne paslaptis ir tai, kad kiekviena subkultūra turėjo ir jai būdingą aprangos išraišką, kurią šiek tiek veikė ir to meto laikmetis. Šių dienų gatvės mada – tai prabangių ir kasdieniame stiliuje įprastų prekės ženklų mišinys, įkvėptas laisvės pojūčio, greito gyvenimo būdo, didelio užimtumo, itin populiarių šiuo metu ekstremalaus sporto rūšių, dvidešimt pirmojo amžiaus subkultūrų ir, žinoma, originalumo – kiekvieno mūsų unikalaus stiliaus pojūčio.

Kolekcijų pristatyme mados paslaptis padės atskleisti pramogų pasaulio atstovai
Pirmajame gatvės mados tinklaraštininkų kolekcijų pristatyme septyni žinomi Lietuvos mados tinklaraštininkai pristatys savo kolekcijas. Natūralu, kad šaltuoju metų laiku norisi jaukumo, minkštumo ir šilumos, taigi, tinklaraštininkų patarimai padės nesušalti bei nepasiklysti mados džiunglėse ir naujų kolekcijų labirintuose. Tinklaraštininkų kolekcijomis papuošti modeliai ir žinomi pramogų pasaulio atstovai – G. Martirosianaitė, I. Martinkėnaitė, Š. Kirdeikis, I. Kazlauskaitė ir kiti – atskleis, kokios faktūros, spalvos, raštai madingi 2013-ųjų rudenį, ar delnines iškeisime į visą gyvenimą talpinančias masyvias odines rankines, o pastelinių spalvų magiją, kuri buvo madinga vasarą, keisime į subtilią sodrių spalvų minimalistiką.

Kokios aprangos puošybos detalės madingiausios ateinantį sezoną, kas gali tapti netikėtu aprangos akcentu ir kas be jokios konkurencijos užims rudens atributo „nr. 1“ poziciją, savo patirtimi ir išskirtinėmis kolekcijomis dalindamiesi sužinoti padės net 7 tinklaraštininkai.

Renginys vyks rugsėjo 12 d. prekybos centre "Ozas".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis