Erogeninės kiekvieno Zodiako ženklo zonos

Žinoma, mūsų teisė - tikėti astrologais bei jų prognozėmis ar ne. Tačiau kiekviena moteris, kurios lovoje pabuvojo daugiau nei vienas vyriškis, patvirtins, kad rafinuotas Skorpionas vis dėlto skiriasi nuo romantiškųjų Svarstyklių ar švelniųjų Žuvų.

Avinas paprastai yra taip įelektrintas, kad tiesiog kibirkščiuoja, ir meilė jam – mūšio laukas, kuriame jis būtinai turi laimėti. Kaip nebūtų keista, tuo stimuliuojančiu faktoriu, kuris veda tiesiai į lovą, tampa patys banaliausi skandalai. Būtent jautrios nervinės galūnėlės padeda jam dar labiau erotiškai susijaudinti: visą dėmesį skirkite tai išdidžiai galvai ir ausims. Glamonėkite ausis liežuviu, pirštais, lengvais masažuojamaisiais judesiais glostykite pakaušį, tuo pačiu metu bučiuodama vyrą (o bučiuotis jie mėgsta), ir jis pasieks tokią būseną, kad preliudija greitai pereis į aistros mūšį lovoje.

Jaučiai – gana jautrūs žmonės. Jie smulkmeniški, todėl mėgsta ilgą malonumą. Mylite Jautį? Nusiteikite, kad lovoje su juo praleisite nemažai laiko. Erogeninės šio Zodiako ženklo zonos yra kaklas, lūpos, nosis. Būtent šios kūno dalys reaguoja į bet kokį prisilietimą. Galite pažaisti su jūsų Jaučio kaklu, tarkime, pataisydama jo marškinių apykaklę ar kaklaraištį – tiesiog purštų galiukais ar net nagiukais lengvai perbraukite per kaklą... ir Jautis – jau susijaudinęs! Jis nori mylėtis, jo visas kūnas tampa viena didele erogenine zona, jis dreba ir dega – dabar suteiksite jam didelį malonumą, atlikdama masažą. Tegul jis bus erotinis, su aromatiniais aliejais. Ir glostykite, glostykite Jautį it kokį kačiuką.

Shutterstock nuotr.
Dvyniams patinka įvairovė. Smalsūs Dvyniai mėgsta viską išbandyti savo kailiu. Seksas – ne išimtis. Jokios rutinos, jokio „tik lovoje ir tik taip“ - Dvyniai mikliai dingtų iš jūsų horizonto. Manoma, kad Dvyniai-vyrai medžioklę ir žaidimą mėgsta labiau nei patį seksą, o mes dar duosime taiklią užuominą: nuolat švelniai lieskite jo krūtinę ir rankas. Dvyniams tai labai patinka. Lieskite pirštus, vidinę rankos pusę – nuo riešo iki pat pažastų, ir pajusite, kaip vyras susijaudina. Norite itin įsiaiudrinusio Dvynio – perbraukite liežuviu per krūtinę ir nuo alkūnės iki pažasties duobutės...

Vėžiai – gana pažeidžiami ir jautrūs, todėl bet kokie „uti-tiu“ ir „mano mažuti“ jiems labai patiks. Turėkite omenyje, kad Vėžys paprastai nelinkęs ieškoti nuotykių šone, tad su malonumu pakvies jus vakarienei žvakių šviesoje ir kartu su jumis nueis į kvapnią vonią. Pasitikėjimą partnere jie parodo tuo, kad leidžia liesti savo spenelius. Švelniai juos lieskite dviem pirštais, lengvai krimstelėkite, ir Vėžys suliepsnos iš vidaus. Ir negailėkite gilių bučinių – Vėžiai labai mėgsta ilgus bučinius, jie tiesiog tirpsta, kai liežuvis burnoje išdarinėja tiesiog viražus. O va triukų iš Kamasutros jiems rodyti nereikia – nesupras.

Liūtai, kaip apsigimę vadovai, mėgsta būti įvykio centre. Jiems nebūdingas drovumas ir jie patys gali jums parodyti, kuri kūno vieta - jautriausia. Liūtui labai patinka bet kokio tipo masažai ir ypač, kai liečiama jų nugara. Įtempti raumenys palei stuburą – štai ta ypatingoji vieta. Net paprastas tos zonos glostymas suteikia Liūtui didelį malonumą, o jei dar jį paguldysite į vonią ir patrinsite kempine, kol Liūto nugaros oda paraus, o paskui dar ir stipriai pabučiuosite, vos vos įkąsdami Liūtui į lūpą - netrukus vonioje būsite ir jūs. 

Shutterstock nuotr.
Mergelė-vyras lyginant su kitais Zodiako ženklais yra gana šaltas. Jis retai pameta galvą ir pagundoms lengvai atsispiria. Mergelė seksualinį puolimą ima planuoti tada, kai protu įvertinęs pripažįsta, kad esate dėmesio vertas objektas. Mergelei-vyrui itin svarbi švara viduje ir aplink, todėl stichiško sekso koridoriuje nebus. Juk reikia tinkamai pasiruošti (turima omeny ir higieną)... Ir dar įjungti tylią muziką. Beje, neužmirškite bučiuoti vyro veido – jam tai labai patinka.

Svarstyklės lengvai pasiduos seksualinei vilionei, jei jau turės galimybę pademonstruoti bent lašelį savo prabangos. Na o jei jūs dar paklosite šilkinius patalus, o jis atsineš gero šampano sidabriniame kibirėlyje, Svarstyklių vyras bus tiesiog laimingas. Kadangi jis priima pasaulį vizualiai, nepakenks ir striptizas. Svarstyklių vyras leis jums pageidauti ir net paklus jums lovoje, tačiau neužmirškite jo glamonėti liemens srityje ir žemiau. O pradėkite nuo bučinių pilvui – švelnių, bet reiklių.

Skorpionas, aistringas meilužis ir fantazuotojas, nemėgsta tuščiai šnekėti apie savo norus. Jums pačiai teks atspėti. Tačiau iš pradžių gerai išnagrinėkite filmus suaugusiems ir pasirenkite eksperimentams. Va čia ir pravers Kamasutros žinojimas. Užtat su Skorpiono erogeninėmis zonomis – paprasta: viskas, kas žemiau liemens. Laikydama rankoje jo varpą galite drąsiai sakyti, kad šis Skorpionas yra jūsų rankose. Ir būtinai į programą įtraukite oralinį seksą.

Shutterstock nuotr.
Šauliai dievina asmeninį komfortą, tačiau jie niekada neatsisakys egzotikos. Temperamentingiems Šaulių vyrams sunku ilgai išbūti be sekso malonumų. Jų pažeidžiamiausia sritis – klubų paviršius nuo kirkšnių iki kelių. Šioje vietoje oda - be galo jautri, tad geriausia glamonėti Šaulį, naudojant šiek tiek pašildytą aliejų. Nepamirškite lengvai, labai švelniai nagiukais perbraukti per visus kojų raumenis ir nesistebėkite, jei jums nėkart nepavyks baigti šio švelnaus masažo.

Ožiaragiams seksas – aukščiausio pasitikėjimo ženklas, jie lėtai ir nelengvai nueina kelią iki lovos, kurį kiti Zodiako ženklai įveikia lyg sprinteriai. Jums teks apsišarvuoti kantrybe ir suprasti, kad skubėti neverta. Švelnus ir kantrus meilužis, Ožiaragis audringai reaguos į savo erogeninių zonų stimuliavimą – nuo užpakaliuko per visą nugarą iki pat kaklo - jei liesite jo kūną liežuviu labai lėtai, sukamaisiais judesiais. O jei sumąstysite užkariausti dar ir kelius, Ožiaragis liks sužavėtas ir net dėkingas. Taip pat neužmirškite kartais švelniai pakandžioti jo pirštų galiukus, liežuviu paliesdama ir delną.

Vandenis – neįprastas vyras. Jis gali nustebinti savo moterį įvairiausiais meilės žaidimais. Be to, mėgsta juos pradėti pačiose netikėčiausiose vietose. Mat šio ženklo atstovai apdovanoti neįtikėtina fantazija. Vandeniui patiktų, jei jūs švelniai pirštų galiukais paglostytumėte jo galvą, tačiau labiausiai jį užveda žaidimai vonioje, baseine, kur, beje, patogu glamonėti ir erogeniškiausias Vandenio zonas – kulkšnis ir pėdas. Ir tada Vandenis jums parodys, kur yra rojus žemėje.

Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
Shutterstock nuotr.
Žuvys-vyrai – patys švelniausi meilužiai, nepailstantys ir išradingi preliudijų meistrai. Jei esate romantiška būtybė, tai geresnio partnerio nei Žuvys, jums ieškoti ir nereikia. Tik padėkite jam įveikti drovumą, ir jis jus nuvilios ant vandens čiužinio ar į didžiulę vonią – Žuvims patinka vandens judėjimas ir šiluma. Kvėpuokite jam į ausį, glostykite nugarą ir liemenį – jis bus dėkingas už tai. O tikrą ugnį Žuvyse užkursite tada, kai atliksite jam kojų masažą.

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis