Rudens sezonui - savimi pasitikinčios moters įvaizdis

Tomboy stilius – tai vyriškas garderobas, pritaikytas dailiajai lyčiai ir paįvairintas moteriškais akcentais. Rudenį šis stilius be galo madingas, puikiai tiks ir kasdienai, ir biure. Kokie aprangos elementai padės susikurti savimi pasitikinčios moters įvaizdį?

Nors vyraujančios tomboy stiliaus spalvos yra neutralios (juoda, balta, pilka, ruda, kreminė), stilistai siūlo nepabijoti ir ryškesnių audinių, pavyzdžiui, margintų gėlėmis, gyvūnų kailių raštais. Svarbus tokio stiliaus akcentas – švarkas, parduotuvėse „Apranga“ jau pasirodė naujausios rudens sezono kolekcijos, tad čia rasite pačių įvairiausių švarkų, nuo margintų gėlėmis iki solidžių vienspalvių.

Švarkas
Švarkas "Natali Silhouette", 249 Lt; Švarkas "Vero Moda", 169 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Ryškiaspalvės kelnės taip pat įvaizdžiui suteiks modernumo, ieškokite klasikinių arba siaurų siluetų. Prie jų derinkite subtilesnių atspalvių viršutinę dalį. Stilingai atrodys margų kelnių ir minimalistinės juodais baltos palaidinės derinys. Jei traukia moteriškos detalės, dairykitės nėriniais dekoruotų palaidinių, švarkelių ar megztinių.

Palaidinė
Palaidinė "Vila", 129 Lt; Palaidinė "Simona Conti", 129 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.
Kelnės
Kelnės "KMX", 229 Lt, Kelnės "Rinascimento", 199 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Rudenį be megztinių neišsiversime, tai vienas pagrindinių šaltojo sezono drabužių. Vertinančioms kokybę ir klasiką „Apranga“ siūlo kašmyro vilnos megztinius, kurie ne tik sušildys, bet ir papuoš. Minkšta vilna maloniai priglus prie kūno, ji itin lengva, prašmatniai žvilga. Šįmet madingi ne tik elegantiški trumpi megztiniai, bet ir ilgi, juos galite vilkėti tiek prie kelnių, tiek prie sijonų.

Megztinis
Megztinis "Esteban", 179 Lt; Sijonas "KMX", 199 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.
Megztinis
Megztinis "Vila", 299 Lt; Kelnės "KMX", 169 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Vyrško garderobo pagrindu kuriamas tomboy stilius nėra ribojamas tik kelnėmis, kostiumais ir švarkais, drąsiai segėkite sijonus, vilkėkite sukneles ir sarafanus. Svarbu, kad pasirinktas siluetas būtų lakoniškas, o audinys tvirtesnis. Rudenį puikiai šildys tvidas, įvairūs vilnos pluopštai. Drabužių parduotuvėse „Apranga“ rasite stilingų sunkesnio audinio švarkų, sijonų ir kitų apdarų, margintų madingais eglutės ar vištos pėdelės raštais.

Švarkas
Švarkas "Sandro Ferrone", 379 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.
Palaidinė
Palaidinė "Sandro Ferrone", 179 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Įvaizdį papildykite rudens sezono aksesuarais, tiks auliniai bateliai masyviu kulnu. Itin madingi aulinukai, dengti gyvūnų kailiais ar jų imitacijomis. Įsigykite patogią, bet santūrią rankinę, pavyzdžiui, nedidelę, kabinamą per petį. Šį rudenį aksesuarų puošyboje vyrauja metalo detalės.

Leopardų kailių rašto aulinukai
Leopardų kailių rašto aulinukai "Aldo", 359 Lt; Juodi aulinukai "Aldo", 359 Lt, ALDO
A. Balvočiaus nuotr.
Rankinė
Rankinė "Aldo", 179 Lt, ALDO
A. Balvočiaus nuotr.

Užsakymo nr.: PT_62278883

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis